Sneak peek: de nieuwe iPhone 2019 hoesjes

Releasedatum iPhone 2019

Het is weer zover, binnenkort zal de nieuwe iPhone 2019 gepresenteerd worden. Meestal wordt het nieuwe toestel (of nieuwe toestellen) rond september onthuld en dat zal naar onze verwachting weer zo zijn. De exacte releasedatum is momenteel nog niet bekend, zodra wij dat weten zal dat in een nieuwe blog onthuld worden.

Hoe ziet de nieuwe iPhone 2019 eruit?

Er gaan al enkele geruchten rond over de nieuwe iPhone en hoe die eruit zal zien. Er wordt gespeculeerd dat er drie nieuwe toestellen gepresenteerd zullen worden in september, dat betekend dus dat rond dezelfde tijd (september/oktober) de nieuwe iPhones in de Apple winkel zullen liggen. Een opmerkelijke verandering zou de camera zijn, er zullen 2 iPhones zijn met een derde cameralens aan de achterkant. Hierdoor verandert de verticale camera zoals bij de iPhone X naar een vierkante blok met drie camera's en een flits. Door de derde camera's zal de kwaliteit van foto's en video's maken enorm verbeteren.

Hoeveel kost de nieuwe iPhone 2019?

Naar verwachting zal de nieuwe iPhone rond dezelfde prijs liggen als de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR maar wel iets duurder. Zoals elk jaar gaan de prijzen omhoog door de verbeteringen aan het toestel. Hoeveel de nieuwe iPhone exact zal kosten wordt pas bekend nadat de toestellen gepresenteerd zijn. De nieuwe iPhone 2019 zal een wat duurder prijskaartje hebben waardoor het ook belangrijk is om je smartphone goed te beschermen. Het zou namelijk zonde zijn als je net nieuwe iPhone een kapotte scherm zal oplopen of dat één van de drie camera's breekt.

Een nieuwe iPhone 2019 hoesjes kopen

Bij hoesjesdirect.nl hebben wij alvast een paar nieuwe hoesjes voor de verwachte iPhone 2019 binnen. Zie de foto voor een sneak peek van onze gekleurde iPhone 2019 hoesjes. Er zullen verschillende soorten hoesjes beschikbaar zijn zoals book- &flipcases, hardcases, lederen hoesjes en meer!

Ben je nog tevreden met je huidige iPhone en zoek je een nieuw hoesje?

Bekijk hier onze iPhone XS hoesjes

Bekijk hier onze iPhone XS Max hoesjes

Bekijk hier onze iPhone XR hoesjes

Of klik hier als je een andere Apple iPhone toestel hebt.