Heb je altijd al graag een huisdier willen hebben, maar is dat er om welke reden dan ook nog niet van gekomen?  Wij hebben de ideale oplossing voor je! Het enige wat je nodig hebt, is een MacBook met Touch Bar. Deze Touch Bar biedt namelijk de mogelijkheid tot het hebben van een digitaal huisdier. Zo kun je eenvoudigweg toch een huisdier hebben, zonder de bijbehorende lasten te ervaren. Benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt? Wij leggen het je graag stap voor stap uit.

Stap 1:

Je hebt een MacBook met Touch Bar nodig. Een Touch Bar is een langwerpig OLED-strip aan de bovenkant van je toetsenbord. De Touch Bar werkt als het ware met touchscreen en vervangt de rij met functietoetsen. Afhankelijk van wat je op je MacBook doet, toont de Touch Bar iets bijpassends.

Stap 2:

Google ‘touch bar pet’ en selecteer de website: www.graceavery.com. Deze verschijnt als het goed is direct bovenaan.

Stap 3:

Klik vervolgens op ‘Download Touchbar Pet’. Je downloadt nu de Touch Bar Pet-app.

Stap 4:

Nadat je de app hebt gedownload, zal er in je Touch Bar een eitje verschijnen. Door een aantal keren met je vinger op het eitje te tikken, zal deze breken en zal je huisdier geboren worden.

Vergeet je Touch Bar Pet niet te verzorgen!

Zoals een goed baasje betaamt, zul je uiteraard goed voor je digitale huisdier moeten zorgen. Net als alle andere huisdieren, heeft ook je Touch Bar Pet de nodige verzorging nodig. Je zult je huisdier dan ook regelmatig eten moet geven, aandacht moeten schenken en vergeet ook zeker niet de poepjes op te ruimen. Doe je dat niet, dan zal je huisdier uiteindelijk sterven. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Rest ons niets anders dan je te feliciteren en veel plezier te wensen met je huisdier!