Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9.1 - 4374 klantenreviews

Nieuw: Tune Belt Sport Armbanden voor diverse smartphones

Onlangs hebben wij de sport armbanden van het merk Tune Belt opgenomen in ons assortiment. Tune Belt sport armbanden staan bekend om de hoge kwaliteit, mooie afwerking en bovenal hoogwaardig draagcomfort. Neem je iPhone, iPod of andere smartphone mee tijdens het sporten, en geniet onderweg van je favoriete muziek.

Waarin onderscheiden Tune Belt sport armbanden zich?

Er zijn veel merken sport armbanden voor smartphones en mp3 spelers verkrijgbaar. Opvallend bij de Tune Belt sport armbanden is voornamelijk het hoogwaardige draagcomfort. De neopreen armband is elastisch en sluit daarmee goed aan, schuurt niet, en zakt niet van je arm tijdens het sporten. Daarbij is je telefoon of iPod uitstekend beschermd tegen beschadigingen door bijvoorbeeld regen of vuil. Je kunt je telefoon gerust meenemen tijdens het sporten zonder risico op schade. De armbanden zijn bovendien wasbaar in de handwas.

Welke modellen Tune Belt sport armbanden zijn verkrijgbaar?

Er zijn Tune Belt sport armbanden verkrijgbaar voor alle modellen van de Apple iPhone, maar ook universele modellen voor smartphones van Samsung, Sony, HTC, Huawei en alle andere bekende merken. Bekijk ons complete assortiment Tune Belt sport armbanden om te zien of er voor jouw toestel ook een model beschikbaar is.