Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 8.9 - 2975 klantenreviews

Blogpartners

Heb jij een blog die aansluit op onze producten of volgens jou goed past bij ons assortiment? Dan zijn wij zeer geïnteresseerd om een leuke samenwerking met jou te starten. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld dat we een van onze nieuwe producten aan jou aanbieden voor een review, of dat wij samen met jou een leuk blogartikel schrijven op jouw of ons blog. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Een product reviewen uit onze webshop

Heb jij verstand van onze producten, en lijkt het je leuk om een review te schrijven over een product? Dan zijn er meestal mogelijkheden om met ons een samenwerking te starten. Voor de details vragen we je een mail te sturen naar info@hoesjesdirect.nl waarbij je in het kort toelicht waar jouw blog over gaat, en over welk soort product jij een leuke review wilt schrijven. Wij vinden het ook erg leuk als jij een video maakt ter ondersteuning van je blogpost waarbij je het product uitgebreid voor de camera bespreekt, dus meld dit zeker als dat mogelijk is. Omdat we regelmatig aanvragen krijgen kunnen we helaas niet direct op elke aanvraag ingaan, maar kunnen meestal op een later moment alsnog een leuk product aanleveren voor een review. Neem dus snel contact met ons op!

Een gastblog of advertorial op jouw blog publiceren

Als jij graag een door ons geschreven artikel op jouw blog wilt publiceren, zijn we daarin ook geïnteresseerd. We leveren jou dan een hoogwaardig geschreven blogartikel aan met 100% unieke content welke jij helemaal gratis op je blog kunt posten. Heb je even geen tijd om zelf te schrijven? Dan kan je heel eenvoudig ons inschakelen voor een kwalitatief artikel. Voorwaarde is wel dat wij enkele links verwerken in het artikel, en dat dit ongewijzigd op jouw blog geplaatst zal worden. Heb jij ruimte op je blog of website voor een artikel van ons? Neem dan snel contact met ons op! Een eventuele vergoeding is bespreekbaar, maar geheel afhankelijk van het aantal bezoekers op jouw blog.