Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze acties!

Wat is Cyber Monday?

Black Friday vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving, een Amerikaanse nationale feestdag waarop dankbaarheid voor het leven en voor elkaar centraal staat. Thanksgiving gaat altijd samen met een groot diner waar vaak een kalkoen wordt geserveerd. De gemiddelde Amerikaan spaart kosten noch moeite om Thanksgiving groots aan te pakken. Het huis wordt versierd, en het Thanksgiving diner moet tot in de puntjes kloppen. Het is dan natuurlijk begrijpelijk dat je op de dag ná Thanksgiving even rust wilt, en niet zit te wachten op een druk winkelcentrum waar hordes mensen over elkaar heen klimmen om de beste deals te pakken. Maar ja, wat als je toch graag wilt genieten van hoge kortingen?

Cyber Monday is ontstaan als reactie op Black Friday. Deze kortingsdag is speciaal bedoeld voor online winkels, en vindt plaatst op de eerst maandag na Thanksgiving en Black Friday. Wie niet in de gelegenheid was om tijdens Black Friday hoge kortingen te pakken, en wie gewoonweg mis greep tijdens het shoppen op Black Friday, krijgt een tweede kans op Cyber Monday. Aangezien de focus bij Cyber Monday puur ligt op het online winkelen, kun je lekker in je luie stoel blijven zitten tijdens het shoppen. Hiermee voorkom je grote drukte bij winkels, maar loop je geen enkele korting mis.

Wanneer is Cyber Monday 2020?

De datum van Cyber Monday heeft alles te maken met het Amerikaanse ‘Thanksgiving’. Het dankbaarheidsfestijn wordt traditioneel gevierd op de vierde donderdag van November. Cyber Monday valt altijd op de eerste maandag na Thanksgiving, dus zal altijd tussen 26 november en 2 december vallen. Dit jaar valt Cyber Monday op Maandag 30 november.

De geschiedenis van Cyber Monday

Het concept ‘Cyber Monday” werd voor het eerst benoemd op maandag 28 november 2005 door de Amerikaanse Ellen Davis en Scott Silverman in een persbericht op de website van de Amerikaanse handelsvereniging detailhandel. In dit artikel werd Cyber Monday omschreven als de grootste opkomende besteldag voor online winkels. In eerste instantie waren er op Cyber Monday dus eigenlijk helemaal geen kortingen, maar ontstond de grote drukte puur door het feit dat veel consumenten niet waren geslaagd in het doen van hun aankopen op Black Friday zelf. Later zijn webwinkels hierop gaan reageren door mooie kortingen aan te bieden. 

Cyber Monday bij hoesjesdirect.nl

Bij hoesjesdirect.nl willen we je natuurlijk ook graag mooie kortingen aanbieden, zodat jij de mooiste accessoires voor smartphone, tablet, MacBook en AirPods kunt bestelling voor een leuk prijsje. Op deze pagina vind je daarom een mooi overzicht van alle deals die gelden op Cyber Monday. Zo krijg je bijvoorbeeld hoge kortingen op producten van het merk Mobigear, en zijn geselecteerde producten flink afgeprijsd. Ook zijn er diverse kortingen te vinden in het overzicht voor producten voor andere merken. Dit is dus hét moment om mooie afgeprijsde producten te scoren, zodat je genoeg cadeautjes in huis hebt voor aankomende feestdagen als Sinterklaas en Kerst.

Hoe blijf ik het beste op de hoogte over de acties van hoesjesdirect.nl?

Om ook in de toekomst op de hoogte gehouden te worden over acties die lopen bij hoesjesdirect.nl, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wanneer er dan een actie wordt aangekondigd, ben jij één van de eersten die er vanaf weet. Noteer je e-mail adres in het veld, en klik vervolgens op de knop “abonneren”. Als abonnee van onze nieuwsbrief hoef je nooit meer een aanbieding te missen!