Wat zijn extra stevige telefoonhoesjes?

Een extra stevig hoesje; de naam zegt het al. Extra stevige hoesjes zijn uitermate bestand tegen van alles en nog wat. Deze hoesjes zorgen stuk voor stuk voor goede bescherming tegen valschade, vuil op je toestel en enkele modellen zelfs tegen waterschade. Vaak zijn extra stevige hoesjes voorzien van extra dikke rubberen randen en een stevig ontwerp dat zeer goed schokken op kan vangen. Ook hebben veel extra stevige hoesjes een ingebouwde screenprotector zodat ook je beeldscherm goed wordt beschermd. Met een extra stevig hoesje hoef je je helemaal niet druk te maken om schade.

Wat zijn de voordelen van een extra stevig hoesje?

Extra stevige hoesjes zorgen voor een zeer resistente bescherming voor jouw smartphone. Het stevige, rubberachtige materiaal waar de meeste van zijn gemaakt is niet alleen flexibel maar ook erg duurzaam. De flexibiliteit van dit materiaal zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk je smartphone erin kunt leggen. Zo gauw je dit doet, klemt het hoesje zich rond je toestel vast en levert deze goede bescherming tegen alle ongevallen.

Hoe kun je een extra stevig hoesje gebruiken?

Omdat de meeste extra stevige hoesjes van een rubberen materiaal zijn gemaakt, zijn ze erg handzaam en geven ze goede grip. Zodat je smartphone niet zo makkelijk uit je handen glipt. Deze hoesjes zijn erg gebruiksvriendelijk als het gaat om aan- en afdoen. Ook kun je deze hoesjes weer gemakkelijk verwijderen om ze eens grondig schoon te maken. Dit kun je doen door simpelweg een vochtig, reinigend doekje eroverheen te halen en daarna af te drogen.

Welke soorten extra stevige hoesjes zijn er allemaal?

Er bestaan heel wat extra stevige hoesjes. Waaronder de gekleurde, shockproof varianten van Mobigear; de doorzichtige maar extra stevige versies van Tech21 en zelfs een paar bookcase – extra stevig hoesje crossovers. Al deze hoesjes leveren ultieme bescherming en om geen enkele reden hoef je bang te zijn dat je smartphone snel kapotgaat met deze hoesjes.

Hoe kan een extra stevig hoesje jouw smartphone beschermen?

Extra stevige hoesjes zijn gemaakt van extra stevig materiaal. Deze hoesjes zorgen voor schok-, stoot- en soms zelfs waterresistentie. Dankzij het redelijk zware en taaie materiaal omsluiten ze jouw smartphone met een sterke bescherming. Ook leveren sommige extra stevige hoesjes een screenprotector erbij, zodat ook je beeldscherm goed wordt beschermd. Maar vaak hebben extra stevige hoesjes een stukje dat iets boven je scherm uitsteekt, zodat je beeldscherm sowieso niet wordt vergeten.