Honor 20e hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Honor 20e hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

De noodzaak van Honor 20e hoesjes

Je vindt een groot assortiment Honor 20e hoesjes bij hoesjesdirect.nl. Een Honor 20e hoesje mag zeker niet achterblijven indien je beschikt over een Honor 20e. Wij vertellen je dan ook graag over het nut van een Honor 20e hoesje, want wat is nu eigenlijk het nut van een hoesje om je smartphone? Ten eerste helpt een Honor 20e hoesje bij het beschermen van je smartphone tegen vuil, krassen en andere beschadigingen. Aangezien je je smartphone hoogstwaarschijnlijk veel zult gebruiken en ook bijna overal mee naartoe zult nemen, is de kans op vuil en beschadigingen groot. Het zou natuurlijk enorm zonde zijn als je mooie toestel binnen de kortste keren vies of beschadigd raakt. Wees hier daarom op voorbereid en kies voor een Honor 20e hoesje. 

Nu denk je misschien: maar ik ga super zorgvuldig om met mijn Honor 20e, dus ik heb helemaal geen extra bescherming nodig. Wij brengen je heel graag op een ander idee. Beschadigingen kunnen namelijk ook door een ander worden toegebracht. Denk aan een kind of huisdier dat met gemak je mooie smartphone van tafel veegt. Of denk aan iemand die per ongeluk tegen je op botst, waardoor jij je smartphone uit je handen laat glippen. Allemaal situaties waarop je helaas weinig invloed hebt. Wees daarom slim en kies alsnog voor een Honor 20e hoesje, om deze situaties voor te zijn.

Nog een reden waarom een hoesje zo nuttig is, is omdat beschadigingen leiden tot reparaties en dus extra kosten. Want als je Honor 20e beschadigd raakt, dan zul je het toestel moeten laten repareren en die kosten zijn meestal niet zo mals. Daar zit je natuurlijk echt niet op te wachten. Ook in dit kader is een Honor 20e hoesje dus heel erg nuttig.

Een ander bijkomend voordeel van een Honor 20e hoesje is dat je met een hoesje je smartphone kunt personaliseren. Met een hoesje kun je jouw smartphone helemaal naar eigen wens verfraaien. Denk aan hoesjes met leuke prints, felle kleuren of juist een zachte pastel kleur. Er is wat dat betreft superveel mogelijk. Dus ben je benieuwd waar je allemaal uit kunt kiezen? Neem gerust een kijkje in ons grote assortiment Honor 20e hoesjes. Hier vind je allerlei hoesjes in verschillende modellen en kleuren. Welke past het meest bij jou?

Welk Honor 20e telefoonhoesje raden wij aan?

Er zijn vele verschillende Honor 20e telefoonhoesjes te vinden bij hoesjesdirect.nl. Welk Honor 20e telefoonhoesje wij aanraden, hangt uiteraard ook af van waar jij zelf naar op zoek bent. Naast allerlei designs zijn er namelijk ook meerdere modellen te verkrijgen met elk hun eigen kenmerken. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de voornaamste verschillen en kenmerken, zodat je een weloverwogen keuze kan maken voor een Honor 20e telefoonhoesje.

Zo zijn er bijvoorbeeld Honor 20e hardcases en Honor 20e softcases. Dit soort hoesjes worden ook wel back covers genoemd. Dit zijn compacte telefoonhoesjes die bevestigd zitten om de achterkant en zijkanten van het toestel. Zo wordt het telefoonhoesje als het ware als een tweede huid om het toestel aangebracht. Het voordeel van deze back covers is bijvoorbeeld dat je telefoon nog altijd in je broekzak past. Het nadeel is echter dat met een back cover de voorkant van de smartphone niet beschermd is. Hier kan een screenprotector dan wel weer een oplossing voor bieden. Back covers worden gemaakt van verschillende materialen zoals hard plastic, siliconen en TPU. Alle materialen hebben gemeen dat ze schokdempend werken en dus optimale bescherming bieden. Het is aan jou te bepalen welk materiaal je prettiger vindt. Dit kan namelijk per persoon erg verschillen.

Er zijn ook Honor 20e bookcases en flipcases. Dit zijn weer hele andere hoesjes dan die we hiervoor hebben besproken. Late we beginnen met de Honor 20e bookcases. Deze hoesjes worden ook wel wallet cases genoemd. Dit soort hoesjes zitten net als back covers bevestigd om de achterkant en zijkanten van het toestel maar daarnaast slaat er ook een flap over de voorkant van het toestel. Op die manier biedt een Honor 20e bookcase of wallet case rondom bescherming aan je toestel. Daarbij is er aan de binnenzijde van de flap vaak ruimte voor wat pasjes en briefgeld. Vandaar ook dat het wallet cases worden genoemd.

Flipcases lijken zeer sterk op bookcases, maar verschillen wel op één belangrijk vlak; de openklaprichting. Waar een bookcase zijwaarts open klapt als een klein boekje, klappen flipcases juist naar boven of naar beneden open.

Lederen Honor 20e hoesjes

Ben je op zoek naar een Honor 20e hoesje met wat extra flair? Groot gelijk heb je. Bekijk dan eens onze hoesjes van leer. Naast dat lederen hoesjes gewoon heel mooi zijn, hebben ze ook een aantal belangrijke voordelen. Behalve een super chique uitstraling zijn lederen hoesjes ook nog eens tijdloos. Door lederen hoesjes lang te houden, krijgen ze alleen maar meer karakter. Dit is dan ook een kenmerk van lederen hoesjes, waarmee ze zich onderscheiden van de meeste andere soorten hoesjes. Met andere woorden zijn ze dus duurzaam omdat je er relatief lang mee kunt doen.

Naast de chique uitstraling en duurzaamheid die lederen hoesjes bieden, is er natuurlijk nog een belangrijk aspect: je wilt beschermen door middel van een hoesje. Leder is wat dat betreft een zeer geschikt materiaal. Het materiaal werkt schokdempend, waardoor het goed in staat is de schokken voor je smartphone op te vangen. Met een lederen hoesje kan je smartphone wel tegen een stootje en kan jij er des te langer gebruik van maken.

Het lederen materiaal wat wordt gebruikt voor deze hoesjes is natuurlijk iets duurder dan het materiaal van andere telefoonhoesjes. Hiermee zijn de hoesjes van echt leer ook iets duurder dan andere uitvoeringen. Omdat we toch graag iedereen de kans willen bieden om voor een hoesje te kiezen met een lederen look, hebben we ook kunstlederen hoesjes toegevoegd aan het assortiment.

Via de filters op de pagina kun je gemakkelijk aangeven welk materiaal je graag wilt bekijken. Zodra je een materiaal aanklikt, krijg je alleen nog maar hoesjes te zien van dat specifieke materiaal.

Zie ook ons assortiment Honor 20 Lite hoesjes en ons assortiment Honor 20 hoesjes.