Huawei P20 Lite (2018) screenprotectors

Het beeldscherm van je telefoon verdient de beste bescherming, dus een Huawei P20 Lite (2018) screenprotector mag zeker niet ontbreken. Gelukkig kun je goed bij hoesjesdirect.nl terecht voor een screenprotector voor de Huawei P20 Lite (2018). Bij het selecteren van een Huawei P20 Lite (2018) screen protector heb je de keuze uit verschillende materialen, zoals gehard glas en kunststof. Bestel een screen protector voor de Huawei P20 Lite (2018) en geniet van gratis verzending van je bestelling.

Meer tonen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bescherm het beeldscherm met een screenprotector voor de Huawei P20 Lite

Telefoonhoesjes bieden altijd een goede bescherming aan het toestel, maar in sommige gevallen wordt het beeldscherm van het toestel wel vrij gehouden. Mocht je smartphone dan een keer vallen, dan is er nog steeds een kans dat het display van je smartphone beschadigd raakt. Dit zou ontzettend vervelend zijn, want het beeldscherm is toch wel één van de belangrijkste onderdelen van de smartphone. Om ook het scherm van je toestel te beschermen, kun je deze voorzien van een screenprotector voor de Huawei P20 Lite.

Wat is een screenprotector?

Een screenprotector voor de Huawei P20 Lite is een dun transparant plaatje wat je op het beeldscherm van je toestel kunt plakken. Deze beschermende laag maakt dat je display minder kwetsbaar wordt en zorgt ervoor dat de kans op schade aan het beeldscherm aanzienlijk wordt verkleind. Er zijn verschillende soorten screenprotectors waar je voor kunt kiezen. We vertellen je graag meer over de verschillende opties!

De glazen variant

De meest bekende screenprotector is de variant van glas. Zo'n glasplaatje voor de  Huawei P20 Lite wordt gemaakt van een sterkere vorm van glas, namelijk gehard glas. Dit stevige materiaal is perfect in staat om de eerste klap op te vangen wanneer je het toestel met het beeldscherm ergens tegenaan stoot, of wanneer het toestel precies op het beeldscherm op de grond valt. Het materiaal is op een speciale manier verwerkt waardoor de gevoeligheid van het touchscreen optimaal wordt behouden. Het touchscreen blijft hierdoor uitstekend werken, waardoor je na verloop van tijd waarschijnlijk niet eens meer zult merken dat er een Huawei P20 Lite screenprotector op het beeldscherm geplakt zit.

De kunststof variant

Naast de glazen variant zijn er ook kunststof screenprotectors verkrijgbaar. Deze variant is relatief goedkoper en betreft een kunststof sticker die je op het beeldscherm van je toestel kunt plakken. Het behoud van gevoeligheid van het touchscreen is bij deze kunststof variant iets minder dan bij de variant van gehard glas, maar zal nog steeds prima werkbaar zijn.

Screenprotectors voor de Huawei P20 Lite worden altijd precies op maat gemaakt en worden altijd voorzien van de juiste uitsparingen, zodat eventuele speakers die in het beeldscherm zijn verwerkt nog steeds goed kunnen functioneren.

Het opplakken van een screenprotector dient met enige focus gedaan te worden, omdat je natuurlijk wilt voorkomen dat je luchtbellen onder de screenprotector opsluit. Luchtbellen onder een screenprotector zien er niet mooi uit en kunnen een negatief effect hebben op de gevoeligheid van het touchscreen. Speciaal voor het opplakken van screenprotectors hebben we een aantal instructievideo's gemaakt. Met behulp van deze video’s kun je zelf thuis heel gemakkelijk de Huawei P20 Lite screenprotector opplakken.

De vloeibare variant

Naast de kunststof en glazen screenprotectors is er nog een variant te vinden in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Je kunt namelijk ook kiezen voor een vloeibare screenprotector. Deze variant betreft een vloeistof waarmee je het volledige toestel kunt polijsten. De vloeistof laat een beschermende coating achter waarmee krassen in het materiaal van de smartphone kunnen worden voorkomen. De coating heeft ook een antibacteriële werking. Door de coating is het voor bacteriën niet meer mogelijk om aan het toestel te hechten, waardoor je het toestel goed schoon kunt houden.

Een vloeibare Huawei P20 Lite screenprotector werkt echter niet bij het voorkomen van barsten of breuken in het beeldscherm. Voor het beste van twee werelden kun je het beste een glazen screenprotector combineren met een vloeibare screenprotector. Op die manier is jouw telefoon bestand tegen krassen, barsten, vuil en bacteriën.