Beoordeeld met een 8.8 - 1913 klantenreviews

Find my iPhone instellen - Hoe moet dat?

Als je je iPhone verliest, of als hij gestolen wordt, dan is het handig om zeker te weten dat je Find my iPhone ofwel Zoek mijn iPhone van Apple goed hebt ingesteld. In dit artikel laten we je zien hoe je Zoek mijn iPhone instelt.

Hoe moet ik zoek mijn iPhone instellen?

Het instellen van Zoek mijn iPhone is eenvoudig, en vergroot de kans op het terugvinden van je gestolen of verloren iPhone enorm. Je kan eenvoudig de laatste locatie zien waar de iPhone is geweest, en zo je iPhone terugvinden of bij de politie doorgeven waar de dief zich bevindt. Waar wacht je dus nog op!

Maak eerst een Apple ID aan

Om de dienst Zoek mijn iPhone, iPad of MacBook te gebruiken heb je een Apple iD nodig. Dit is gratis en eenvoudig aan te maken. Waarschijnlijk heb je al een Apple ID, maar zo niet is deze aan te vragen via deze link.

Meer informatie over het instellen van zoek mijn iPhone

Door de volgende simpele stappen te volgen stel je Find my iPhone ofwel Zoek mijn iPhone in.

1. Begin op het beginscherm
  2. Tik op het Instellingen icoon
  3. Ga naar de optie "iCloud"
  4. Tik op de optie "Zoek mijn iPhone"
  5. Schakel "Zoek mijn iPhone" en "Stuur laatste locatie" in

Indien je wordt gevraagd om in te loggen voer je de login gegevens van je Apple ID in. Handig om te weten is dat wanneer je dit instelt op je iPhone een gekoppelde Apple Watch ook gelijk is ingesteld.

Dit artikel is onderdeel van de kennisbank van hoesjesdirect.nl met informatie en tips om nog beter gebruik te maken van je smartphone, tablet of laptop. Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook de andere artikelen.