Beoordeeld met een 8.7 - 1571 klantenreviews

iPhone doorschakelen. Hoe moet dat?

Als je tijdelijk of langere tijd niet bereikbaar kunt of wilt zijn op je iPhone dan kan je gesprekken op je iPhone doorschakelen. In dat geval zal niet je iPhone afgaan als iemand je belt, maar gaat het gesprek door naar een ander nummer. Doorschakelen is in verschillende situaties handig. Denk aan je werk telefoon die tijdens je vakantie doorschakelt naar je collega.

Hoe werkt doorschakelen precies?

Je iPhone doorschakelen is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen.

1. Ga naar het instellingen menu van je iPhone.
  2. Tik op de optie "Telefoon".
  3. Tik op de optie "Doorschakelen".
  4. Zet hier het schuifje om om doorschakelen aan te zetten.
  5. Vul vervolgens het gewenste telefoonnummer in om gesprekken naar door te schakelen.

Met deze 5 stappen is je iPhone doorschakelen zo geregeld. Wil je het doorschakelen annuleren? Dan kan je dezelfde stappen volgen, en bij stap 5 het schuifje uit zetten. Dan komen gesprekken weer binnen op je iPhone.

iPhone doorschakelen

Status iPhone doorschakelen controleren

Om te controleren of je iPhone op dat moment gesprekken doorschakelt zoek je in de statusbalk naar dit symbool .

Dit artikel is onderdeel van de kennisbank van hoesjesdirect.nl met informatie en tips om nog beter gebruik te maken van je smartphone, tablet of laptop. Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook de andere artikelen.