Welke Alcatel heb ik?

Je bent de trotse eigenaar van een Alcatel smartphone, je wilt een nieuw Alcatel hoesje kopen maar je vraagt je alleen nog af 'Welke Alcatel heb ik?'. Dan leggen wij je op de pagina precies uit hoe je erachter kunt komen wat jouw type, model of uitvoering is.

Alcatel is een Frans bedrijf dat de afgelopen jaren flink wat smartphones heeft ontwikkeld. De budgetsmartphones zijn in een rap tempo op de markt gekomen. Heb jij een Alcatel smartphone in jouw bezit en ben je vergeten welk model jij ook alweer hebt, dan kun je deze gegevens op gemakkelijke wijze weer vinden. Lees daarom goed de informatie op deze pagina.

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Alcatel smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op "Info telefoon" of "About phone"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Info telefoon" of "About phone" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Alcatel heb ik?

Wil je een Alcatel hoesje of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk Alcatel model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Alcatel heb ik?'.

Dit artikel is onderdeel van de kennisbank van hoesjesdirect.nl met informatie en tips om nog beter gebruik te maken van je smartphone, tablet of laptop. Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook de andere artikelen.