Welke Huawei heb ik?

Welke Huawei heb ik? Zit je met deze vraag? Inmiddels zijn er zoveel verschillende modellen voor de Huawei smartphone dat we ons kunnen voorstellen dat je soms het model en type van jouw Huawei niet meer weet. De informatie op deze pagina helpt je op jouw vraag welke Huawei jij hebt en om het juiste model te achterhalen.

De Huawei Ascend W1 was de eerste Windows smartphone van het Chinese bedrijf Huawei. Daarmee was het bedrijf tevens een van de eerste fabrikanten die het besturingssysteem Windows Phone 8 gebruikte. Sinds de komst van deze telefoon heeft Huawei veel nieuwe generaties geïntroduceerd. Omdat er veel toestellen en modellen zijn kan het ingewikkeld zijn om precies te weten welk model jij hebt. Bijvoorbeeld wanneer je een telefoonhoesje wilt kopen voor jouw telefoon. Bekijk hieronder de opties om gemakkelijk achter jouw model te komen.

welke-huawei-heb-ik

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Huawei smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.

1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op "Info telefoon" of "About phone"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Info telefoon" of "About phone" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken
welke-huawei-heb-ik

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Huawei heb ik?

Wil je een Huawei hoesje of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk Huawei model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Huawei heb ik?'.

Dit artikel is onderdeel van de kennisbank van hoesjesdirect.nl met informatie en tips om nog beter gebruik te maken van je smartphone, tablet of laptop. Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook de andere artikelen.