Welke Motorola heb ik?

Vraag je jezelf af welke Motorola telefoon je hebt? Dan kan uiteraard heel goed. Voor als je op zoek bent naar een geschikt telefoonhoesje voor jouw model. Er zijn veel verschillende modellen in omloop waardoor het soms lastig is om goed te weten welk toestel je hebt. De info op deze pagina kan jouw helpen om te achterhalen welk model je hebt.

Wist je overigens dat de eerste mobiele telefoon ter wereld van Motorola was? We gaan terug naar het jaar 1973. Het was uitvinder Martin Cooper met de Motorola DynaTAC 8000X gelukt om te bellen met een echte, draagbare telefoon. Het model is uiteraard niet meer te vergelijken met de modellen van nu. Motorola is sindsdien vele generaties verder en heeft vele nieuwe modellen op de markt gebracht. Om exact te kunnen weten welk Motorola toestel jij hebt is er aantal opties.

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Motorola smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op "Info telefoon" of "About phone"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Info telefoon" of "About phone" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Motorola heb ik?

Wil je een Motorola hoesje of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk Motorola model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Motorola heb ik?'.

Dit artikel is onderdeel van de kennisbank van hoesjesdirect.nl met informatie en tips om nog beter gebruik te maken van je smartphone, tablet of laptop. Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook de andere artikelen.