Welke Sony Xperia heb ik?

Omdat Sony met haar Xperia-smartphones al meerdere modellen en uitvoeringen heeft geïntroduceerd, kan het zijn dat je jezelf afvraagt 'Welke Sony Xperia heb ik?'. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een nieuw Sony smartphonehoesje. Op deze pagina leggen we aan jou uit hoe je erachter kunt komen over welk model je beschikt.

Sony begon met haar Xperia-smartphones in 2012. De Xperia S vormde samen met de Xperia P en Xperia U de eerste lichting smartphones nadat Sony zijn partnerschap met Ericsson in Sony Ericsson had opgekocht. Sinds dat moment is Sony zeer actief geweest met het op de markt brengen van diverse andere modellen.

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Sony Xperia smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op "Over de telefoon" of "About phone"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Over de telefoon" of "About phone" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Sony Xperia heb ik?

Wil je een Sony hoesje of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk Sony model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Sony Xperia heb ik?'.

Dit artikel is onderdeel van de kennisbank van hoesjesdirect.nl met informatie en tips om nog beter gebruik te maken van je smartphone, tablet of laptop. Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook de andere artikelen.