Terug naar Betalen

Je kan op verschillende manieren betalen via onze website zoals met iDEAL, PayPal en CreditCard. Lees op deze pagina alle mogelijkheden.

Betaalwijze Betaalkosten
IDEAL iDEAL Gratis
Creditcard Creditcard Gratis
Apple Pay Apple Pay Gratis
Klarna Klarna - Achteraf betalen Gratis
PayPal PayPal Gratis
Bankoverschrijving Bankoverschrijving Gratis
Sofort Banking Sofort Banking Gratis
Cadeaukaarten Cadeukaarten Gratis
Bancontact Bancontact Gratis
KBC/CBC KBC/CBC Betaalknop Gratis
Belfius Belfius Direct Net Gratis
ING Home'Pay ING Home'Pay Gratis
Zakelijk op rekening €3,95

IDEAL iDEAL

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking.

Kosten: Betalen met iDeal is gratis.


Creditcard Creditcard

Je kunt betalen met je Visa, MasterCard, American Express creditcard of Maestro debitcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is direct verwerkt zodat we je bestelling direct verder kunnen verwerken.

Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Mollie. Het kaartnummer en andere gegevens vul je in op de website van Mollie waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keer je na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen.

Kosten: Betalen via Creditcard is gratis.


Apple Pay Apple Pay

Bestel je via je Apple device en gebruik je de Safari browser? Dan kun je de bestelling ook afrekenen met Apple Pay*. Apple Pay is een veilige en snelle manier om in (online) winkels te betalen met een Apple device. Je activeert Apple Pay eenmalig bij je eigen bank.

* Apple Pay is niet op alle Apple devices beschikbaar. Bekijk de lijst met compatible Apple apparaten wanneer je niet zeker weet of je device comaptible is.

Kosten: Betalen met Apple Pay is gratis.


Klarna Achteraf betalen Klarna Achteraf betalen

Je kunt achteraf betalen via onze betaalpartner Klarna. Zodra wij de bestelling verzenden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. Klarna voert een kredietcheck uit.

Voor vragen over de achteraf betaling of een afgekeurde bestelling via Klarna, kun je contact opnemen met Klarna via 020-8082852 of de chat via klarna.nl/klantenservice.

Kosten: Betalen met Klarna is gratis.


PayPal PayPal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kies je voor PayPal en je wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaal je door te bevestigen. Je kunt betalen met een PayPal saldo of een gekoppelde creditcard of bankrekening.

Kosten: Betalen via PayPal is gratis.


Bankoverschrijving Bankoverschrijving

Het is mogelijk het aankoopbedrag handmatig over te boeken via de bank. Tijdens het afronden van je bestelling tonen we de bankgegevens, en je ontvangt deze daarnaast per e-mail. Je betaling zal worden verwerkt door onze partner Mollie. We versturen je bestelling, zodra de betaling is verwerkt door Mollie. Dat kan 1-2 werkdagen duren.

Kosten: Betalen via een bankoverschrijving is gratis.


Sofort Banking Sofort Banking

Met Sofort Banking is het mogelijk om via de online bankomgeving van je eigen bank binnen Europa een betaling te doen. De betaling zal direct worden verwerkt, waardoor wij je bestelling ook direct verder kunnen verwerken.

Kosten: Betalen via Sofort Banking is gratis.


Cadeaukaarten Cadeaukaarten

Webshop Giftcard, YourGift Card & VVV Giftcard

Je kunt bij ons betalen met je Webshop Giftcard, YourGift Card of VVV Giftcard. Deze bonnen voor onlineaankopen zijn te gebruiken om (een deel van) je aankoop af te rekenen. Je kiest tijdens het afrekenen voor de betaalmethode "Cadeaukaart" en vult op de betaalpagina je kaartnummer en pincode in. Een eventueel restbedrag kan je bijbetalen met iDEAL. Als er een bedrag over blijft zal dit worden teruggezet op je cadeaukaart voor een volgende aankoop bij ons of een andere deelnemende winkel.

Na het gebruiken van de Webshop Giftcard, YourGift Card of VVV Giftcard zal het gebruikte tegoed bij een retour of ruil weer op de cadeaukaart worden teruggestort. Het is niet mogelijk dit bedrag op een andere manier terug te betalen.

Kosten: Betalen met een cadeaukaart is gratis.


Bancontact Bancontact

Klanten uit België kunnen afrekenen met Bancontact. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct je bestelling kunnen versturen.

Kosten: Betalen met Bancontact is gratis.


KBC / CBC Betaalknop KBC / CBC Betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten uit België van de KBC/CBC bank eenvoudig online afrekenen. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct je bestelling kunnen versturen.

Kosten: Betalen via KBC / CBC is gratis.


Belfius Direct Net Belfius Direct Net

Via de Belfius Pay Button kunnen klanten uit België van de Belfius bank eenvoudig online afrekenen. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct je bestelling kunnen versturen.

Kosten: Betalen via Belfius Direct Net is gratis.


ING Home’Pay ING Home’Pay

Via ING Home’Pay kunnen klanten uit België van de ING bank eenvoudig online afrekenen. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct je bestelling kunnen versturen.

Kosten: Betalen via ING Home’Pay is gratis.


Zakelijk op rekening

Voor zakelijke klanten, gemeenten en overheidsinstellingen

Zakelijke klanten, gemeenten en overheidsinstellingen kunnen doorgaans op rekening bestellen. Om op rekening te bestellen verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice. We maken dan na controle van de gegevens en goedkeuring van onze administratie een zakelijk account voor je aan waarmee je voortaan op rekening kunt bestellen. De betaaltermijn is 30 dagen.

Kosten: Betalen op rekening kost € 3,95 inclusief btw.