Betaalmogelijkheden

Terug naar Betalen

Je kan op verschillende manieren betalen via onze website zoals met iDEAL, PayPal en CreditCard. Lees op deze pagina alle mogelijkheden.

Betaalwijze Betaalkosten
iDEAL Gratis
AfterPay - Achteraf betalen €0,99
AfterPay - Op rekening betalen (Zakelijk) €0,99
Bancontact / Mister Cash Gratis
Vooraf overmaken Gratis
CreditCard (Visa & MasterCard) Gratis
PayPal Gratis
Cadeaukaarten (VVV Giftcard / YourGift Card / Webshop Giftcard) Gratis
Zakelijk op rekening €3,95

iDeal

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking.

Kosten: Betalen met iDeal is gratis.


AfterPay - Achteraf betalen (Nederland & België)

Via AfterPay is het mogelijk om achteraf te betalen. Na plaatsen van je bestelling krijg je binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de AfterPay app voor de meest actuele status van je betaaloverzicht. Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor het behouden deel van je bestelling.

Kosten: Betalen met AfterPay kost €0,99 inclusief btw.


AfterPay - Op rekening betalen (Zakelijk)

U kunt ook op naam van uw bedrijf op rekening betalen via AfterPay. U ontvangt van ons een digitale factuur, maar betaalt deze aan AfterPay. De betaalgegevens worden per e-mail toegezonden. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor Nederlandse bedrijven. De betaaltermijn voor zakelijk op rekening betalen via AfterPay is 30 dagen.

Kosten: Betalen met AfterPay kost €0,99 inclusief btw.


Bancontact/Mister Cash (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking.

Kosten: Betalen met Bancontact / Mister Cash is gratis.


Vooraf overmaken

Heb je niet de beschikking over iDEAL of Bancontact Mister Cash? Dan is het ook mogelijk het aankoopbedrag handmatig over te boeken via de bank. Na het afronden van je bestelling ontvang je een e-mail met de benodigde bankgegegevens en een betaalkenmerk. Je betaling zal worden verwerkt door onze partner Buckaroo Online Payments. We versturen je bestelling, zodra de betaling is verwerkt door Buckaroo Online Payments. Dat kan 1-3 werkdagen duren.

Kosten: Betalen via een overboeking is gratis.


CreditCard


Je kunt betalen met je Visa & MasterCard creditcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is direct verwerkt zodat we je bestelling direct verder kunnen verwerken. Creditcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo Online Payments. Deze creditcard gegevens worden beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna direct verwijderd.

Kosten: Betalen via Creditcard is gratis.


PayPal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kies je voor PayPal en je wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaal je door te bevestigen. Je kunt betalen met een PayPal saldo of een gekoppelde creditcard of bankrekening. Bij een betaling die PayPal eerst van jouw bankrekening af moet schrijven geldt wel een langere verwerktijd, dus betaal bij voorkeur met PayPal saldo of een gekoppelde creditcard.

Kosten: Betalen via PayPal is gratis.


Cadeaukaarten: Webshop Giftcard, YourGift Card & VVV Giftcard

Je kunt bij ons ook betalen met je Webshop Giftcard, YourGift Card of VVV Giftcard. Deze bonnen voor online aankopen zijn te gebruiken om (een deel van) je aankoop af te rekenen. Je kiest tijdens het afrekenen voor de betaalmethode "Webshop Giftcard & VVV Giftcard / YourGift Card" en vult op de betaalpagina je kaartnummer en pincode in. Een eventueel restbedrag kan je bijbetalen met iDEAL. Als er een bedrag over blijft zal dit worden teruggezet op je cadeaukaart voor een volgende aankoop bij ons of een andere deelnemende winkels.

Na het gebruiken van de Webshop Giftcard, YourGift Card of VVV Giftcard zal het gebruikte tegoed bij een retour of ruil weer op de cadeaukaart worden teruggestort. Het is niet mogelijk dit bedrag op een andere wijze terug te betalen.

Kosten: Betalen met een cadeaukaart is gratis.


Zakelijk op rekening - 30 dagen betaaltermijn

Vaste zakelijke klanten, gemeenten en overheidsinstellingen kunnen op rekening bestellen. Om op rekening te bestellen verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice. We maken dan na controle van de gegevens en goedkeuring van onze administratie een zakelijk account voor je aan waarmee je voortaan op rekening kunt bestellen. De betaaltermijn is 30 dagen.

Kosten: Betalen op rekening kost €3,95 inclusief btw.