• Betalen als zakelijke klant

Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar staan ingeschreven bij de KvK. Om een kredietaanvraag te doen vul je onderstaand formulier in. Voeg daarbij een uittreksel KvK toe voor een snelle verwerking. De kredietaanvraag kan 1-2 dagen duren.

Je kunt gebruik maken van online betaalmethoden waaronder iDEAL, creditcard. Daarnaast is het mogelijk om met een handmatige overboeking af te rekenen. Achteraf betalen via Klarna is enkel voor consumenten bestellingen.

Bedrijven kunnen wel een aanvraag doen voor bestellen op rekening. Om op rekening te bestellen moet het bedrijf minimaal 1 jaar staan ingeschreven bij de KvK en zal er een kredietcheck worden gedaan. Je kunt hiervoor via onderstaand formulier een aanvraag doen.

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een digitale PDF factuur via e-mail. We sturen deze naar het e-mailadres wat bij de bestelling is opgegeven. Ben je deze kwijt en wil je een kopie factuur aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kom je er niet uit?

Telefoon

Werkdagen 09:00 tot 13:00 uur en 14:00 tot 17:00 uur.

Bel naar 023-8200483

Wachttijd: ± 2 minuten

E-mail

Op werkdagen dezelfde dag antwoord via e-mail.

Mail naar service@hoesjesdirect.nl

Reactietijd: ± 2 uur

Live Chat

Werkdagen 09:00 tot 13:00 uur en 14:00 tot 17:00 uur.

Start een live chat

Wachttijd: minder dan 1 minuut