Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
Beoordeeld met een 8.7 - 1780 klantenreviews

Bestellen in Belgiƫ of andere landen binnen de EU

Wil je een bestelling plaatsen uit naam van je bedrijf buiten Nederland, maar binnen de EU? Neem dan vooraf contact met ons op. Aan btw-plichtige bedrijven buiten Nederland wordt geen btw in rekening gebracht. Wij maken een account voor je aan in onze webshop. Je krijgt een speciaal account, waardoor er geen btw berekend wordt over de producten in de webshop. Heb je al een account bij hoesjesdirect.nl? Laat het ons weten en wij passen het account voor je aan.

We kunnen alleen voldoen aan een intracommunautaire levering op een adres wat geregistreerd staat in het VIES register van de Europese Commissie. http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do. Het is dus niet mogelijk op naam van een bedrijf te bestellen, maar het pakket op een ander adres te laten leveren. In dat geval moeten wij namelijk wel BTW in rekening brengen. Je kunt zelf een check doen. Ons BTW nummer is NL851698736B01.

Direct online een account aanvragen

Als je onderstaand formulier invult zorgen wij voor een account waarmee je via onze website kunt bestellen zonder BTW. De gegevens worden eerst door onze klantenservice gecontroleerd.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via +31 (0)23 - 82 00 483 of stuur een e-mail naar info@hoesjesdirect.nl.