• Reparatie aanmelden

Je kunt een reparatie envoudig online aanmelden. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt standaard de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren, en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel en / of het moment van defect doen wij dit door vervanging of reparatie.

Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd of intensief gebruik, val en stootschade tenzij anders staat vermeld.

Je factuur is je garantiebewijs. Wij kunnen reparatie of garantie aanvragen alleen controleren als we deze kunnen koppelen aan jouw bestelling.

Als je de factuur niet meer hebt, kun je een kopie opvragen bij onze klantenservice. We hebben dan wel enkele gegevens nodig waaronder je naam, ordernummer en datum van aankoop.

Ja, meestal wel. Als je een reparatie aanmeld via het online formulier, zal onze klantenservice beoordelen op welke manier we jouw product repareren of vervangen. In de meeste gevallen zal het product teruggestuurd moeten worden voor onderzoek of omdat de fabrikant het defecte product moet innemen.

We begrijpen dat het lastig is om je product te moeten missen. Daarom zorgen we ervoor dat we jouw product zo snel mogelijk repareren of vervangen.

Het is niet mogelijk om zelf een nieuw product te bestellen, en van het oude product geld terug te krijgen. Je kunt uiteraard kiezen om een extra vervangend product te bestellen, maar je ontvangt alsnog jouw eerste product gerepareerd van ons terug.

Kom je er niet uit?

Telefoon

Werkdagen 09:00 tot 13:00 uur en 14:00 tot 17:00 uur.

Bel naar 023-8200483

Wachttijd: ± 2 minuten

E-mail

Op werkdagen dezelfde dag antwoord via e-mail.

Mail naar service@hoesjesdirect.nl

Reactietijd: ± 2 uur

Live Chat

Werkdagen 09:00 tot 13:00 uur en 14:00 tot 17:00 uur.

Start een live chat

Wachttijd: minder dan 1 minuut