Terug naar Garantie

Wij willen graag dat je tevreden bent met de producten die je bij hoesjesdirect.nl koopt. Als een artikel niet of niet naar behoren functioneert, lossen we dat snel voor je op. Een garantie aanvraag doe je eenvoudig online door op onderstaande knop te klikken. Dan reageren wij zo snel mogelijk met een passende oplossing. Er gelden wel enkele voorwaarden. Lees die hieronder.

Product aanmelden voor garantie

 


Garantievoorwaarden

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt standaard de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren, en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel en / of het moment van defect doen wij dit door vervanging of reparatie.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Deze fabrieksgarantie loopt bij bepaalde producten op tot levenslang.

Wanneer geldt de garantie?

De garantie is van toepassing als:

  • Je product niet goed is of niet goed werkt
  • Er een gebrek is dat buiten jouw schuld is ontstaan

 

Wanneer geldt de garantie niet?

Sommige zaken vallen buiten de garantie, zoals:

  • Normale slijtage aan een artikel.
  • Onoordeelkundig gebruik en / of het niet in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.
  • Een artikel welke door of namens de koper aangebrachte wijzigingen of reparaties heeft ondergaan.
  • Beschadiging door opzet of onachtzaamheid (o.a. defecten door valschade / waterschade etc.)