Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
Beoordeeld met een 8.7 - 1574 klantenreviews

Over ons

hoesjesdirect.nl is onderdeel van RR Commerce, sinds 2010 gespecialiseerd in online verkoop van accessoires en toebehoren voor elektronica.

Bedrijfsgegevens

RR Commerce B.V.
Pieter Goedkoopweg 22
2031 EL Haarlem

KvK-nummer: 55415547
BTW-nummer: NL851698736B01

Onze filosofie

U bent op zoek naar een hoogwaardig en kwalitatief product. U wilt niet te lang wachten tot deze geleverd wordt, en bovendien natuurlijk niet te veel betalen. Mocht er iets mis zijn met het product, of u hebt vragen over de levering, dan wilt u ten alle tijden goede en snelle service van de leverancier.

Spreekt bovenstaande u aan? Dan is RR Commerce B.V. de aangewezen leverancier. Wij bieden u een breed assortiment producten van verschillende topmerken en uit verschillende productgroepen via onze online winkels. Het grootste deel van ons assortiment leveren we direct uit voorraad via ons eigen distributiecentrum in Haarlem, en een klein gedeelte wordt geleverd via gespecialiseerde partners.

Bestellingen worden dezelfde werkdag verzonden indien op voorraad. Dagelijks halen onze vervoerders alle pakketten op om deze doorgaans de volgende dag bij u aan te bieden. Zo is een snelle levering gegarandeerd.

En mocht er onverhoopt ergens in het proces iets fout gaan, of u hebt een vraag, dan zijn we altijd bereikbaar om u te ondersteunen per telefoon en mail. We zijn niet bang voor lastige vragen, dus neem gerust contact op met onze klantenservice.

Onze geschiedenis

RR Commerce B.V. vindt haar oorsprong in 2010 wanneer de huidige eigenaren Rudy en René van ’t Hoff tijdens hun studie de inmiddels gesloten webwinkel iphone2day.nl starten. In de jaren daarop is het bedrijf flink gegroeid, en zijn er diverse nieuwe webwinkels en nieuwe productgroepen bij gekomen. Wat eens is begonnen als bijbaan tijdens de studie is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf van formaat.

Na twee verhuizingen in korte tijd is RR Commerce op dit moment gevestigd in Haarlem, Noord-Holland, waar de meeste bestellingen dagelijks vanuit een eigen distributiecentrum verzonden worden naar de klant. Naast de eigen distributie wordt een gedeelte van het assortiment verzonden door gespecialiseerde partners. Het distributiecentrum in Haarlem heeft een afhaalpunt waar klanten op werkdagen hun bestelling zelf kunnen afhalen, of zonder afspraak producten kunnen bezichtigen.

Inmiddels is RR Commerce een van de marktleiders in de mobiele accessoire branche, en flink gegroeid in andere productgroepen. Dankzij de klantgerichte en no-nonsense werkwijze heeft RR Commerce in de afgelopen jaren al ruim 150.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 023 - 82 00 483 of stuur een e-mail naar info@hoesjesdirect.nl.