Wij willen graag dat je tevreden bent met de producten die je bij hoesjesdirect.nl koopt. Als een artikel niet of niet naar behoren functioneert, lossen we dat snel voor je op. Een garantieaanvraag doe je eenvoudig online door op onderstaande knop te klikken. Dan reageren wij zo snel mogelijk met een passende oplossing.

Voorwaarden

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt standaard de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren, en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel en / of het moment van defect doen wij dit door vervanging of reparatie.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Deze fabrieksgarantie loopt bij bepaalde producten op tot levenslang.

Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd of intensief gebruik, val en stootschade tenzij anders staat vermeld.

Verdere stappen

Zodra je de aanvraag hebt verzonden namen we binnen 1 werkdag contact op met de verdere stappen.