• Retourvoorwaarden

Ja, dat is mogelijk. Je kunt elk product afzonderlijk retourneren. Bij het aanmelden van je retour kun je de producten selecteren die je terug wilt sturen.

Je mag een product beoordelen zoals je dat ook in een winkel zou doen. Je mag het product ook voorzichtig uitpakken, zo lang je zorgt dat de verpakking niet onnodig beschadigd raakt. 

Als je een retour aanvraag wilt annuleren, en de kosten van een retourzegel terug wilt ontvangen, kun je dat melden aan onze klantenservice. Als de zegel niet is gebruikt zal het betaalde bedrag weer worden teruggestort. De zegel is daarna niet meer geldig en kan niet meer gebruikt worden om een pakket naar ons terug te sturen.

Je kunt binnen 100 dagen na ontvangst van je complete bestelling een retour aanvraag doen. Daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product ongebruikt, onbeschadigd en in de originele fabrieksverpakking terug te sturen. Je mag het product bekijken en de verpakking openen, maar niet anders dan je ook in een winkel zou doen.

Je mag een telefoonhoesje passen op je toestel, maar niet bijvoorbeeld een week uitproberen om deze vervolgens terug te sturen.

In de meeste gevallen krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Logischerwijs is dit wel afhankelijk van de staat van het product. Als het product is beschadigd of incompleet is, dan kunnen wij deze niet meer opnieuw verkopen. In zo'n geval bepalen we aan de hand van de staat van je product een waardevermindering.

Je mag een product beoordelen zoals je dat ook in een winkel zou doen. Je mag een telefoonhoesje passen op je toestel, maar niet bijvoorbeeld een week uitproberen om deze vervolgens terug te sturen.


Kom je er niet uit?

Telefoon

Werkdagen 09:00 tot 13:00 uur en 14:00 tot 17:00 uur.

Bel naar 023-8200483

Wachttijd: ± 2 minuten

E-mail

Op werkdagen dezelfde dag antwoord via e-mail.

Mail naar service@hoesjesdirect.nl

Reactietijd: ± 2 uur

Live Chat

Werkdagen 09:00 tot 13:00 uur en 14:00 tot 17:00 uur.

Start een live chat

Wachttijd: minder dan 1 minuut