Levertijd

Terug naar Verzenden en bezorgen

Let op: Het is erg druk. Daardoor kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor. Wij en de bezorgers doen er alles aan om je bestelling z.s.m. te bezorgen. We hopen op je begrip in deze uitzonderlijke situatie. Voor meer informatie omtrent het coronavirus, Klik hier.

Snelle levering

We begrijpen dat een snelle levering belangrijk is. Daarom geldt bij hoesjesdirect.nl op het grootste deel van het assortiment: Op werkdagen voor 19.30 uur besteld, morgen in huis!. Er zijn producten waar een andere levertijd geldt. Op de productpagina staat de levertijd per product.

Verwachte levertijd

Als uw bestelling op voorraad is, en op werkdagen voor 19.30 uur geplaatst wordt, bieden wij deze dezelfde dag nog aan bij PostNL / Bpost. Binnen Nederland is uw bestelling doorgaans de volgende dag in huis. De levering is wel afhankelijk van PostNL, dus wij kunnen dit niet 100% garanderen. Zendingen naar België zijn doorgaans één dag langer onderweg.

Besteld voor 19:30 uur op Verwachte levering Nederland Verwachte levering België
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag
In het weekend Dinsdag Woensdag

Is je bestelling onderweg maar niet volgens bovenstaand schema geleverd? Zie hier informatie over een eventuele vertraging bij PostNL of Bpost.