Vertraging

Terug naar Verzenden en bezorgen

We doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Indien wij je bestelling op werkdagen voor 19.30 uur ontvangen, en de producten voorradig zijn, wordt deze altijd dezelfde dag nog verzonden. Doorgaans zal het pakket de volgende dag worden geleverd. Bestellingen naar België ontvang je doorgaans binnen 2-3 werkdagen.

Extra bezorgdagen bij uitzondering

In een klein percentage van de gevallen kan de levering helaas soms langer duren door vertragingen bij de afhandeling of verzending bij PostNL. Dat vinden wij ook enorm vervelend. In het geval dat je bestelling niet binnen de bovengenoemde tijd bezorgd is, willen wij je vragen om enkele dagen te wachten. Wij weten dat het in uitzonderlijke gevallen kan gebeuren dat een zending langer onderweg is.

Nederland: Bij zendingen binnen Nederland vragen we je om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen je bestelling alsnog geleverd kan worden. Als de vertraging langer duurt horen we dat graag zodat we dit kunnen oplossen.

België: Bij zendingen naar België willen wij je vragen om zes bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen je bestelling alsnog geleverd kan worden. Als de vertraging langer duurt horen we dat graag zodat we dit kunnen oplossen.

Na de extra bezorgdagen niets ontvangen?

Als je bovenstaande extra bezorgdagen hebt afgewacht horen we graag van je zodat we je verder kunnen helpen. Je kunt daarvoor onderstaand formulier invullen. Je kunt ons ook een e-mail sturen. Vermeld hierbij in ieder geval je ordernummer en volledige adres. Dan gaan wij vervolgens aan de slag met een oplossing.

Loading gears animation