Terug naar Verzenden en bezorgen

We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als wij je bestelling op werkdagen voor 21:00 uur ontvangen, en de producten direct leverbaar zijn, wordt deze altijd dezelfde dag nog verzonden. Doorgaans zal het pakket de volgende dag worden geleverd in Nederland en binnen drie tot vijf werkdagen in België. Dit kunnen wij echter niet voor 100% garanderen.

Extra bezorgdagen bij uitzondering

In een klein percentage van de zendingen kan de levering helaas langer duren door vertragingen bij PostNL of bpost. Dat vinden wij ook enorm vervelend! In het geval dat je bestelling niet binnen de normale levertijd tijd bezorgd is, willen wij je vragen om enkele dagen te wachten. Wij weten dat het in uitzonderlijke gevallen kan gebeuren dat een zending langer onderweg is, maar uiteindelijk wel aankomt.

We vragen je om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen je bestelling alsnog geleverd kan worden. Als de vertraging langer duurt horen we dat graag, zodat we dit kunnen oplossen.

Na de extra bezorgdagen niets ontvangen?

Heb je de extra bezorgdagen afgewacht, maar nog geen zending ontvangen? Dat vinden we erg vervelend! We horen graag van je, zodat we je verder kunnen helpen. Je kunt daarvoor onderstaand formulier invullen of een e-mail sturen. Vermeld hierbij in ieder geval je ordernummer en volledige adres. Dan gaan wij het zo snel mogelijk voor je oplossen!