Verzendopties

Terug naar Verzenden en bezorgen

Altijd gratis verzending in NL & BE

Je kunt bij elke bestelling kiezen voor onze standaard verzending. Dat is bij bestellingen binnen Nederland en België zelfs helemaal gratis. We verzenden bestellingen met PostNL of Bpost. Binnen zowel Nederland als België is dit standaard inclusief Track en Trace.

Kleine producten welke in een envelop verzonden kunnen worden verzenden we als brievenbuspakje. Daarvoor hoef je niet thuis te zijn bij levering. Producten die we door het formaat niet door je brievenbus kunnen leveren, sturen we op per pakketpost. In alle gevallen is de verzending voor jou gratis. Zodra je bestelling is verzonden sturen we een e-mail (dag van verzending rond 20.30 uur) met de definitieve verzendmethode en de track en trace link.

Alle verzendopties

Je bestelling afhalen of laten bezorgen waar en wanneer het jou uit komt! In samenwerking met PostNL bieden we onze klanten verschillende verzendopties om de levering nog beter aan te laten sluiten op jouw voorkeur. Enkele speciale verzendopties zijn alleen beschikbaar binnen Nederland.

Nederland

PostNL Verzendoptie Toelichting Prijs
PostNL Standaard Standaard zending inclusief track en trace met levering in een envelop of doosje. Levering doorgaans op de volgende dag. Gratis!
PostNL Ophaalpunt Haal de bestelling zelf op bij één van de 2.600 ophaalpunten in Nederland. Beschikbaar op de volgende dag vanaf 15.00 uur. € 3,95
PostNL Niet bij buren PostNL zal de bestelling de volgende dag uitsluitend op het opgegeven adres bezorgen, dus niet bij je buren! € 3,95
PostNL Avondlevering PostNL komt de zending de volgende dag tussen 18.00 uur en 22.00 uur bezorgen. € 4,95

Let op: De kosten van een verzendoptie met meerprijs worden bij een retour niet gecrediteerd.


België

Verzendoptie Toelichting Prijs
Bpost Standaard Standaard zending inclusief track en trace met levering in een envelop of doosje. Levering doorgaans op de 2e dag na verzending (voorbeeld: maandag verzonden, woensdag geleverd) Gratis!
Bpost Afhaalpunt Haal de bestelling zelf op bij een Bpost Afhaalpunt in België. Beschikbaar op de 2e dag na verzending. (voorbeeld: maandag verzonden, woensdag klaar voor afhalen). € 3,95

Let op: De kosten van een verzendoptie met meerprijs worden bij een retour niet gecrediteerd.


Duitsland: Wilt u een bestelling laten leveren in Duitsland? Bezoek dan onze webwinkel huellendirekt.de.

Oostenrijk: Wilt u een bestelling laten leveren in Oostenrijk? Bezoek dan onze webwinkel huellendirekt.de.