Terug naar Verzenden en bezorgen

Vandaag besteld, morgen in huis in NL & BE

Je kunt bij elke bestelling kiezen voor onze standaard verzending. Dat is bij bestellingen binnen Nederland altijd gratis. Binnen België vragen we voor bestellingen onder € 20,- een kleine bijdrage van € 1,95. We verzenden bestellingen met PostNL en Bpost. Binnen zowel Nederland als België is dit altijd inclusief Track en Trace.

Kleine producten die door de brievenbus passen verzenden we als brievenbuspakje. Daarvoor hoef je niet thuis te zijn bij levering. Producten die we door het formaat niet door je brievenbus kunnen leveren, sturen we op per pakketpost. Zodra je bestelling is verzonden sturen we een e-mail (dag van verzending rond 21.00 uur) met de definitieve verzendmethode en de track en trace link.

Alle verzendopties

Je bestelling afhalen of laten bezorgen waar en wanneer het jou uit komt! Samen met PostNL en bpost bieden we onze klanten verschillende verzendopties om de levering nog beter aan te laten sluiten op jouw voorkeur. Enkele speciale verzendopties zijn alleen beschikbaar binnen Nederland.

Nederland - Altijd Gratis verzending!

Verzendoptie Toelichting Prijs
PostNL Pakket Standaard Standaard zending inclusief track en trace. Levering doorgaans op de volgende dag. Gratis!
PostNL Ophaalpunt Haal de bestelling zelf op bij een van de duizenden ophaalpunten in Nederland. Beschikbaar op de volgende dag vanaf 15.00 uur. € 3,95
PostNL Niet bij buren PostNL zal de bestelling de volgende dag uitsluitend op het opgegeven adres bezorgen, dus niet bij de buren! € 3,95
PostNL Avondlevering PostNL komt de zending de volgende dag tussen 18.00 uur en 22.00 uur bezorgen. € 4,95

Let op: De kosten van een verzendoptie anders dan de standaard verzendoptie (vetgedrukte optie) worden bij een retour niet gecrediteerd.


België - Gratis verzending vanaf €20,-

Verzendoptie Toelichting Prijs
Bpost Bpack Standaard Standaard zending inclusief track en trace. Levering door Bpost doorgaans op de volgende dag. Gratis vanaf € 20,-
€ 1,95
PostNL Pakket Standaard Zending inclusief track en trace. Levering door PostNL doorgaans binnen 1-3 werkdagen. € 3,95
Bpost Afhaalpunt Haal de bestelling zelf op bij een Bpost Afhaalpunt in België. Beschikbaar op de dag na verzending. (voorbeeld: maandag verzonden, dinsdag klaar voor afhalen). € 3,95

Let op: De kosten van een verzendoptie anders dan de standaard verzendoptie (vetgedrukte optie) worden bij een retour niet gecrediteerd.


Duitsland & Oostenrijk: Wilt u een bestelling laten leveren in Duitsland of Oostenrijk? Bezoek dan onze webwinkel huellendirekt.de.