Terug naar Klantenservice

Bij hoesjesdirect.nl kunnen we zakelijke klanten uitstekend van dienst zijn. We leveren een compleet assortiment smartphone, tablet en laptop accessoires voor bijna alle recente toestellen en hebben een assortiment met ruim 35.000 producten.

U kunt bij ons terecht voor 1 product, maar ook voor een grote bestelling met verschillende producten. U krijgt een vast aanspreekpunt waarbij u altijd terecht kunt. Neem contact met ons op en we gaan direct voor u aan de slag.

hoesjesdirect.nl Zakelijk

T: +31 (0)23 - 82 00 483
E: service@hoesjesdirect.nl

Offerte aanvragen

Persoonlijk contact

Als zakelijke klant is een vast aanspreekpunt wel zo handig. Daarom kunt u altijd direct contact opnemen met uw accountmanager die uw wensen en voorkeuren kent. Zo is er snel te schakelen en kunnen we u zo snel mogelijk voorzien van het juiste advies en uiteindelijk de producten die u nodig heeft. Bestellingen kunnen snel via e-mail of telefoon worden doorgegeven, en worden volledig door ons verzorgd. U heeft er geen omkijken meer naar.

Vrijblijvende offerte

Als u geïnteresseerd bent in onze producten kunnen wij altijd vrijblijvend een offerte op maat uitbrengen. We zorgen altijd voor een scherpe prijs waardoor u niet te veel betaald.

Betalen op rekening

Zakelijke klanten kunnen op rekening betalen. Op die manier kunnen we zo snel mogelijk uitleveren en heeft u er geen omkijken naar.

Alles is mogelijk

U kunt een keuze maken uit ons standaard assortiment, maar we kunnen ook speciaal voor u op zoek gaan naar een geschikt product binnen ons uitgebreide netwerk. In principe is alles mogelijk. Als u uw wensen doorgeeft kunnen we al dezelfde dag een voorstel doen voor een geschikt product.

Gepersonaliseerde producten

Bij veel producten is het mogelijk om deze te personaliseren. Bijvoorbeeld met een bedrukking van uw bedrijfslogo, slogan of andere boodschap of afbeelding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uw accountmanager toont u graag de mogelijkheden.