Zakelijk bestellen

Bij hoesjesdirect.nl kunnen we zakelijke klanten uitstekend van dienst zijn bij zowel grote als kleine opdrachten. We leveren een compleet assortiment van ruim 66.000 smartphone, tablet en laptop accessoires voor vele toestellen en meer.

Groot assortiment

Met ruim 66.000 producten hebben we voor elk toestel onder meer een geschikt hoesje of accessoire.

Persoonlijk advies

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Je ontvangt dan vrijblijvend een persoonlijk advies.

Snelle levering

Omdat we in ons magazijn grote voorraden aanhouden, is het mogelijk snel te leveren. Vandaag besteld, morgen in huis!

Gratis verzending

Een bestelling van 1 of 1000 producten, de verzending is altijd gratis. Je betaalt dus alleen voor de producten.

Accessoires voor alle toestellen

Voor alle recente telefoons en tablets hebben we bij hoesjesdirect.nl een ruim assortiment. Een telefoonhoesje is vaak het belangrijkste product bij het aanschaffen van mobile accessoires. Wij adviseren je graag over aanvullende producten om je toestellen nog beter, efficiënter en veiliger te kunnen gebruiken.

Alles is mogelijk

Je kunt een keuze maken uit ons standaard assortiment, maar we kunnen ook speciaal voor jouw op zoek gaan naar een geschikt product binnen ons uitgebreide netwerk. In principe is alles mogelijk. Als je je wensen doorgeeft, kunnen we al dezelfde dag een voorstel doen voor een geschikt product.

Bedrukte hoesjes

Om jouw bedrijf extra onder de aandacht te brengen, is een bedrukt telefoonhoesje of bedrukte tablethoes een mooi instrument. Je zakelijke toestellen krijgen een professionele look en zijn tegelijkertijd perfect beschermd tegen beschadigingen.

Een bedrukking is mogelijk in full color en op vrijwel alle producten. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Scherpe prijzen

Dankzij onze ruim 11 jaar ervaring en een groot internationaal netwerk zijn wij in staat hoge kwaliteit producten te leveren tegen een scherpe prijs. Bovendien geldt bij hogere aantallen altijd een aantrekkelijke korting!

Contact opnemen

Stuur een e-mail of bel direct voor persoonlijk advies!

Online offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan te vragen. We reageren binnen 2 uur met een offerte op maat.