Terug naar Zakelijk

Een hoesje met uw bedrijfslogo of slogan is een mooie manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld voor uw medewerkers, of uw zakelijke relaties. Er zijn vele mogelijkheden om de producten uit ons assortiment te personaliseren. Wij leveren in samenwerking met een professionele drukkerij maatwerk bedrukte telefoonhoesjes en bedrukte tablethoezen. Volledig naar uw wens, en vrijwel alles is mogelijk!

Bedrukte telefoonhoesjes

We hebben voor elke smartphone hoesjes om te laten bedrukken. Uiteraard is het mogelijk om op onze website een basisproduct uit te zoeken, maar wij doen u ook graag een voorstel voor een geschikt product. Neem contact op met ons business to business team voor advies en een offerte op maat.

Bedrukte tablethoezen

We hebben voor elke tablet hoezen hoesjes om te laten bedrukken. Uiteraard is het mogelijk om op onze website een basisproduct uit te zoeken, maar wij doen u ook graag een voorstel voor een geschikt product. Neem contact op met ons business to business team voor advies en een offerte op maat.

Snelle levering

Per opdracht kunnen wij vooraf een indicatie geven van de levertijd. Hierbij spelen zaken als de wensen voor het basisproduct en de levertijd daarvan, de druktechniek en de oplage. In de meeste gevallen kunnen opdrachten binnen 1-2 weken worden afgerond.

Offerte op maat

Om een offerte op maat te kunnen maken hebben we van u enkele gegevens nodig. Graag horen we voor welk toestel u een hoesje zoekt, en of er voorkeuren zijn zoals materiaal en kleur van het hoesje, en de prijsklasse. Wij kiezen vervolgens in overleg een geschikt model hoesje en druktechniek om een eindresultaat te bereiken waar u naar op zoek bent.

Voor informatie en om een offerte aan te vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer +31 (0)23 - 82 00 483 of een e-mail sturen naar zakelijk@rrcommerce.com. Op werkdagen ontvangt u binnen 2 uur een offerte op maat inclusief leverdatum.

hoesjesdirect.nl Zakelijk

T: +31 (0)23 - 82 00 483
E: zakelijk@rrcommerce.com

Offerte aanvragen