LG K50 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod LG K50 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Scoor een mooi LG K50 hoesje bij hoesjesdirect.nl!

Om ervoor te zorgen dat jouw smartphone zo lang mogelijk mee gaat, is het belangrijk om deze te voorzien van een goede bescherming. Zonder bescherming is de kans groot dat je telefoon bij de eerste val of stoot al vervelende beschadigingen oploopt. Als je het toestel voorziet van een LG K50 hoesje, dan verklein je de kans op schade drastisch. Zo’n beschermend telefoonhoesje zorgt ervoor dat de klap van een val of stoot goed kan worden opgevangen, zodat het daadwerkelijke toestel onbeschadigd blijft. 

Op hoesjesdirect.nl vind je een heleboel verschillende mooie LG K50 cases. Het assortiment is zo breed opgesteld dat de kans dat jij het hoesje van je dromen vindt erg groot is. Zo kun je kiezen uit verschillende modellen hoesjes en heb je ook ruime keuze op het gebied van materiaal, kleur en design. Neem snel een kijkje en vind de beste bescherming voor je smartphone!

Welke telefoonhoesjes zijn er verkrijgbaar?

Als je door ons assortiment voor de K50 scrolt, dan zie je dat er een heleboel verschillende soorten hoesjes voor handen zijn. Welk LG K50 hoesje het beste bij jou past is volledig afhankelijk van jouw wensen. Ieder exemplaar ziet er weer anders uit en heeft weer andere eigenschappen. We lichten graag een paar verschillende modellen hoesjes uit, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen aan de zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje!

Bescherming vanaf alle kanten

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een LG K50 hoesje waar een flap aan bevestigd zit die over het beeldscherm van je toestel klapt. Deze voorflap biedt extra bescherming aan het beeldscherm van je toestel en wordt vaak ook nog eens voorzien van een paar vakjes waar je je pasjes in kunt opbergen. Dat is handig, want met je belangrijkste pasjes in je telefoonhoesje kun je in veel gevallen je portemonnee thuis laten. Deze hoesjes met voorflap zijn te vinden in de categorie LG K50 bookcases en flipcases. Het verschil tussen bookcases en flipcases zit hem in de openklaprichting van de voorflap. Zo klapt een bookcase zijwaarts open, maar klapt een flipcase juist naar boven of naar beneden open. 

Een compacte bescherming

Als je toch op zoek bent naar een LG K50 hoesje wat iets compacter is, dan hebben we in ons assortiment ook iets voor jou! Je kunt in dat geval namelijk voor een backcover kiezen. Dit model telefoonhoesje is over het algemeen behoorlijk compact en dun en valt alleen over de randen en achterkant van je smartphone. Bij het selecteren van een backcover kun je in twee verschillende categorieën terecht. Allereerst kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen in de categorie LG K50 hoesjes van siliconen. Hier vind je een breed aanbod aan backcovers van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. Veel mensen geven de voorkeur aan een telefoonhoesje wat buigbaar is, omdat deze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je dus bijvoorbeeld iedere dag van LG K50 hoesje switchen, bijvoorbeeld omdat je deze wilt laten matchen met je outfit, dan kun je het beste voor softcases gaan.

Voor een backcover kun je ook terecht in de categorie LG K50 hardcases. Deze exemplaren zijn dan juist weer gemaakt van onbuigbare materialen. Vaak wordt het materiaal polycarbonaat hiervoor gebruikt, wat vaak wordt afgekort als PC. Het betreft een onbuigbare vorm van kunststof die goed in staat is om klappen op te vangen. Vaak worden er ook andere materialen gebruikt in de productie van hardcases. Zo vind je bijvoorbeeld varianten waarin ook hout of metaal is verwerkt.