LG K52 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod LG K52 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Een LG K52 hoesje is geen overbodige luxe

Als je in het bezit bent van een LG K52, dan is het geen overbodige luxe om het toestel te voorzien van een LG K52 hoesje. Met een telefoonhoesje kun je er namelijk voor zorgen dat het toestel netjes en onbeschadigd blijft. Zonder de juiste bescherming is het toestel namelijk behoorlijk kwetsbaar. Als de smartphone bijvoorbeeld een keer per ongeluk uit je hand valt, dan is de kans groot dat hij beschadigd raakt. Het kan dan bijvoorbeeld zo zijn dat het beeldscherm bekrast raakt of barst, of dat er schade is ontstaan aan de behuizing of interne hardware van het toestel. Dergelijke vormen van schade kunnen ontzettend vervelend zijn. Het toestel zal hierdoor minder goed functioneren en zal moeten worden gerepareerd. Een smartphonereparatie kan echter duur uitvallen, waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Tijdens de reparatie ben je je smartphone natuurlijk ook een paar dagen kwijt, wat ook niet ideaal is.

Met een LG K52 hoesje kun je al deze problemen voorkomen. Een telefoonhoesje biedt een goede bescherming aan het toestel en voorkomt dat schade kan ontstaan. Een telefoonhoesje is namelijk in staat om de eerste klap van een val goed op te vangen, zodat het materiaal van de smartphone zelf wordt gespaard.

Wat zijn de voordelen van een telefoonhoesje?

Als je je smartphone voorzien van een beschermend hoesje, dan kun je niet alleen genieten van een goede bescherming. Een LG K52 hoesje heeft namelijk nog meer te bieden dan enkel bescherming. Zo krijg je bij het uitzoeken van een mooi nieuw telefoonhoesje natuurlijk ook de mogelijkheid om een nieuw en fris uiterlijk voor je smartphone uit te zoeken. Ga bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje in een mooie kleur, of van een aantrekkelijk materiaal. Kies voor een LG K52 hoesje met een mooie print erop, of ga juist voor een variant in een egale kleur. Het assortiment van hoesjesdirect.nl is zo divers samengesteld dat er voor iedereen wel een exemplaar tussen zit wat goed aansluit bij de persoonlijke voorkeuren. 

Een ander leuk voordeel aan telefoonhoesjes is dat ze in veel gevallen zijn uitgerust met extra functies. Zo bestaan er een heleboel LG hoesjes waarbij het mogelijk is om in het hoesje ook wat pasjes op te bergen. Ook zijn er telefoonhoesjes te vinden waarbij een standaardje in het product is verwerkt, zodat jij je toestel met gemak rechtop neer kunt zetten, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film op je smartphone.

Verschillende soorten hoesjes voor de LG K52

Als je het assortiment LG K52 hoesjes van hoesjesdirect.nl bekijkt, dan zul je zien dat er een heleboel verschillende exemplaren te krijgen zijn. Je kunt kiezen uit verschillende modellen hoesjes, en hebt ruime keuze wat betreft kleur, materiaal en design. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hoesje met een flap die over de voorkant van het beeldscherm valt, dan zul je vinden wat je zoekt in de categorie LG K52 bookcases & flipcases. Deze twee verschillende modellen zijn beide voorzien van een flap die over de voorkant van de smartphone valt. Het enige verschil tussen deze hoesjes is dat de voorflap bij een bookcase zijwaarts over de voorkant klapt, en dat de voorflap bij een flipcases juist vanaf boven of beneden over het beeldscherm heen valt. Voor de rest komen de twee soorten hoesjes sterk overeen. 

Heb je liever een wat compacter hoesje voor jouw LG K52? Neem dan eens een kijkje in het assortiment LG K52 hardcase hoesjes. Deze hoesjes vallen enkel over de achterkant en de randen van de smartphone. Het beeldscherm wordt bij deze variant LG K52 hoesje vrij gehouden. Het materiaal wat voor deze hardcase hoesjes wordt gebruikt is in de meeste gevallen Polycarbonaat. Vaak wordt dit materiaal ook gecombineerd met andere metalen zoals bijvoorbeeld hout of TPU. 

Dit laatste model is niet buigbaar. Als je een dergelijke model wel ziet zitten, maar eigenlijk op zoek bent naar een LG K52 hoesje wat je gemakkelijk kunt buigen, dan kun je een kijkje nemen in het assortiment LG K52 softcase & siliconen. Deze hoesjes zijn namelijk wel van een buigbaar materiaal gemaakt, wat het installeren een stuk makkelijker maakt. 

Behoud het originele uiterlijk van de smartphone

Het kan zijn dat je enorm gecharmeerd bent van het originele design van de smartphone, en dat je het zonde vindt om hier een LG K52 hoesje overheen te doen. Een hoesje bedekt namelijk grotendeels het originele design van het toestel. Als je het originele uiterlijk van de smartphone wilt behouden, maar je wilt je toestel toch graag voorzien van een goede bescherming, dan zijn er verschillende opties waar je voor kunt gaan.

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een transparant LG K52 hoesje. In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn namelijk verschillende hoesjes te vinden die zijn gemaakt van een transparant materiaal. Hierdoor blijft het originele uiterlijk van het toestel zichtbaar, maar kun je toch genieten van een goede bescherming.