LG V60 ThinQ hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod V60 ThinQ hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

LG V60 ThinQ hoesjes voor jou!

Het grootste assortiment LG V60 ThinQ hoesjes vind je bij hoesjesdirect.nl. Heb je jezelf net getrakteerd op een nieuw toestel, en is de keuze gevallen op de LG V60 ThinQ? Dan is het belangrijk om eens na te denken over de bescherming van je nieuwe smartphone.

Zonder bescherming is jouw LG V60 ThinQ erg kwetsbaar. Je hoeft het toestel maar net uit je handen te laten vallen, en het kwaad is al geschied. Bij een val kan er namelijk vervelende schade ontstaan aan het toestel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er krassen op het toestel ontstaan. Ook is het mogelijk dat het materiaal van het toestel breekt. Zo kan het beeldscherm bijvoorbeeld breken, waardoor de smartphone niet meer goed functioneert. In sommige gevallen is het mogelijk om beschadigingen te laten repareren. Echter is dit niet goedkoop, en kunnen reparatiekosten schrikbarend hoog uitvallen. In andere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet mogelijk. In dat geval zul je een heel nieuw toestel aan moeten schaffen, wat nog weer duurder zal uitvallen.

Om ervoor te zorgen dat je huidige toestel netjes en onbeschadigd blijft, kun je deze voorzien van een goed beschermend hoesje. Gelukkig kun je bij hoesjesdirect.nl terecht voor een mooi LG V60 ThinQ hoesje wat goed bij je past. Er zijn namelijk een heleboel verschillende hoesjes verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende modellen hoesjes, en is de keuze wat betreft kleur, materiaal en design ook enorm. Neem gerust een kijkje in het assortiment LG V60 ThinQ hoesjes, en vind het perfecte exemplaar wat helemaal bij je past.

Specificaties van de LG V60 ThinQ

De LG V60 ThinQ is in maart 2020 uitgebracht. Het toestel beschikt over een 6,8 inch display en heeft een resolutie van 2460 bij 1080 pixels. Dit brengt de pixeldichtheid op 395 ppi. Een Snapdragon 865-chip stuurt de smartphone aan en werkt samen met 8GB werkgeheugen. De opslagruimte van het toestel betreft 128GB. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan is de opslagruimte verder uit te breiden tot 2TB door middel van een geheugenkaartje wat je in het toestel kunt stoppen.

De nieuwe LG V60 ThinQ heeft achter op het toestel drie camera’s zitten. De hoofdcamera heeft 64 megapixels waarmee je erg mooie foto’s kunt schieten. De tweede camera heeft 13 megapixels en betreft een ultra-wijde hoeklens. De derde camera heeft 0,3 megapixels en wordt gebruikt als dieptesensor. Aan de voorkant van de LG V60 ThinQ zit een 10 megapixels selfie-camera waarmee je selfies kunt maken en kunt videobellen.

De LG V60 ThinQ beschikt over een batterijcapaciteit van 5000 mAh en kan opgeladen worden met USB-C kabel. Wat ook heel fijn is aan de LG V60 ThinQ is dat het toestel ook draadloos opgeladen kan worden. 

Het toestel wordt ook wel de LG V60 ThinQ 5G genoemd, omdat het toestel is voorzien van de benodigde techniek voor gebruik van het nieuwe 5G netwerk.

Bookcases voor de LG V60 ThinQ 

Bookcases zijn tegenwoordig helemaal in, en je hebt er vast wel eens eentje gezien! Dit model hoesje heeft de naam "bookcase" gekregen omdat het open klapt als een klein boekje. Een LG V60 ThinQ bookcase biedt niet alleen bescherming voor het toestel, maar heeft ook nog een andere bijzondere functies. Je kunt een bookcase namelijk ook gebruiken als portemonnee! Als je de bookcase openklapt, dan heb je aan de linkerkant ruimte voor pasjes en briefgeld. Aan de rechterkant heb je de binnencase zitten. De binnencase heeft de afmetingen van de LG V60 ThinQ. Bij sommige bookcases is het zo dat je de binnencase uit de bookcase kunt halen. Soms is het bijvoorbeeld handig om alleen een backcover om het toestel te hebben wanneer je de bookcase niet nodig hebt. Bij bepaalde LG V60 ThinQ bookcases is het ook zo dat je aan de voorkant van het hoesje ook nog eens ruimte hebt voor nog meer pasjes. Zo heb je aan de voorkant en in de binnenkant van de bookcase ruimte voor pasjes en briefgeld. Als het hoesje dicht is geklapt, dan wordt de LG V60 ThinQ vanaf elke kant beschermd. De kans op schade wordt hiermee aanzienlijk verkleind.

Harde en zachte LG V60 ThinQ backcovers

Als je een compact hoesje voor je LG V60 ThinQ wilt hebben, dan is een back cover waarschijnlijk wel iets voor jou. Backcovers vallen alleen over de randen en de achterkant van het toestel, en passen bijvoorbeeld gemakkelijk in je broekzak. Als we het hebben over backcovers, dan zijn er twee onderscheidende soorten backcovers te bespreken; namelijk softcases en hardcases.

LG V60 ThinQ softcases zijn gemaakt van een zacht en buigbaar materiaal. Hiervoor worden materialen als siliconen en TPU vaak gebruikt. De buigbaarheid van het materiaal maakt dat een softcase gemakkelijk op het toestel te plaatsen is, en ook weer gemakkelijk van het toestel af te halen is.

LG V60 ThinQ hardcases zijn juist gemaakt van een hard en onbuigbaar materiaal. Dergelijke hoesjes worden bijvoorbeeld geproduceerd van hard kunststof. Hardcases bestaan in veel gevallen uit verschillende onderdelen die je gemakkelijk in elkaar kunt klikken.

Zowel softcases als hardcases zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook zijn er exemplaren te vinden in het assortiment met vrolijke prints en afbeeldingen erop. Er zal dus zeker een hoesje tussen zitten wat goed aansluit bij je persoonlijke wensen.

Maak de bescherming van de LG V60 ThinQ helemaal af met een screenprotector

Met een screenprotector kun je de bescherming voor de LG V60 ThinQ helemaal afmaken! Een LG V60 ThinQ screenprotector zorgt ervoor dat het beeldscherm van het toestel niet beschadigd raakt. Een screenprotector is een dun plaatje wat je op het beeldscherm plakt. Mocht het toestel dan op het beeldscherm terecht komen bij een val, dan zal het daadwerkelijke beeldscherm van je smartphone gespaard blijven.

Het beschermende plaatje kan van verschillende materialen zijn gemaakt. Zo zijn er bijvoorbeeld exemplaren van kunststof, maar zijn er ook exemplaren te vinden van gehard glas.

De beste service voor jou!

Het uitzoeken van een goede LG V60 ThinQ cover op onze website is natuurlijk best lastig. Als je graag meer informatie zou willen krijgen over ons assortiment LG V60 ThinQ covers, neem dan gerust contact op met de klantenservice van hoesjesdirect.nl! Wij willen je graag helpen bij het vinden van een geschikt product.

Heb je een bestelling geplaatst, maar heb je het vermoeden dat er iets fout is gegaan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kijken even met je mee naar de bestelling, en lossen eventuele problemen zo snel mogelijk weer voor je op.

De klantenservice is doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Als je liever een e-mail wilt sturen, dan is dat ook mogelijk. Je kunt een e-mail sturen naar service@hoesjesdirect.nl. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op je mail.

Neem ook een kijkje in het assortiment LG Velvet hoesjes of neem een kijkje in het assortiment LG V30 hoesjes.