Categorie
    1. Assortiment (19)
Productgroep
  1. Overige (1)
  2. Telefoonhoesje (18)
Kleur
  1. ZwartRozeGeel
Prijs
  1. 9
    30

Tune Belt sportarmbanden voor smartphones

Tune Belt is een topmerk op het gebied van sportarmbanden voor smartphones van alle merken. In het ruime assortiment van Tune Belt zijn sportarmbanden te vinden voor de Apple iPhone, Samsung, HTC, LG en vrijwel alle andere merken. Mocht u twijfelen over de juiste maat Tune Belt sportarmband, dan helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Draagcomfort

De sportarmbanden van Tune Belt kenmerken zich door hoge kwaliteit en een hoog draagcomfort. De armbanden zijn gemaakt van flexibel en zachte stof wat perfect blijft zitten om de arm tijdens het sporten. Met een handige klittenband sluiting is de armband voor iedereen comfortabel te dragen.

Veilig sporten

Een smartphone los in je zak is tijdens het sporten niet erg veilig. Naast dat het niet comfortabel is loop je ook nog eens het risico dat er beschadigingen ontstaan. Bijvoorbeeld indien je smartphone uit je zak valt tijdens het sporten. Om je smartphone een veilige plek te geven tijdens het sporten is een Tune Belt sport armband een echte aanrader. De stevige en comfortabele armbanden en heupbanden maken het mogelijk je smartphone tijdens elke sport veilig mee te nemen.

Met of zonder hoesje

Als je een hoesje om je toestel hebt is het vaak niet nodig deze te verwijderen alvorens het toestel in de Tune Belt sportarmband te plaatsen. Er zijn speciale modellen verkrijgbaar voor elke combinatie van smartphone plus hoesje.

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren