Motorola Razr hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Motorola Razr hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Vind de leukste Motorola Razr hoesjes

Heb jij toevallig een nieuwe smartphone aangeschaft, maar heb jij nog geen Motorola Razr hoesje om je toestel te beschermen? Bij hoesjesdirect.nl vind je een ruim assortiment aan Motorola Razr hoesjes van de beste kwaliteit. Je vindt hoesjes die gemaakt zijn van goed beschermende materialen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren of met leuke prints. Je vindt bijvoorbeeld de populaire bookcases, flipcases, insteekhoesjes, backcovers of de mooie hoesjes van hoogwaardig leer. 

Waarom een Motorola Razr hoesje?

Het is verstandig om je nieuwe smartphone goed te beschermen met een Motorola Razr hoesje. Het zou toch zonde zijn als je je toestel een keer laat vallen en dat het beeldscherm of de smartphone beschadigd zal raken. Bij schade denk je meestal aan barsten, krassen, deuken, maar ook kan de camera van de Motorola Razr beschadigd raken. Bij zulke schade zal de smartphone niet meer werken zoals gebruikelijk. Je kunt je smartphone natuurlijk wel laten repareren, maar degelijke kosten kunnen erg hoog oplopen. Op zulke kosten zit je natuurlijk niet te wachten terwijl je al zoveel geld kwijt bent aan de smartphone zelf. Met een Motorola Razr hoesje kun je niet alleen schade voorkomen, maar met een hoesje geef je ook een unieke look aan de Motorola Razr. Met een hoesje kun je de Motorola Razr helemaal naar eigen smaak stijlen. 

Motorola Razr bookcases

Vind je het vervelend om overal je smartphone en je portemonnee mee naar toe te nemen? Misschien is het handig om over te stappen naar een Motorola Razr bookcase. Een bookcase is namelijk een hoesje en een portemonnee in één! Je kunt de bookcase openklappen net als een soort boekje. Als de bookcase dicht zit, wordt de Motorola Razr aan iedere kant optimaal beschermd. Als je de bookcase openklapt, heb je aan de linkerkant vakjes zitten waar je je belangrijkste pasjes en briefgeld in kunt opbergen. Aan de rechterkant kun je de binnencase vinden. De binnencase heeft de afmetingen van de Motorola Razr waardoor de smartphone perfect in het hoesje past. Soms is het ook zo dat de binnencase uit de bookcase gehaald kan worden. Zo heb je alleen maar een backcover om je toestel heen zitten. Wanneer je de bookcase weer nodig hebt, kun je de backcover weer gemakkelijk in de bookcase plaatsen door middel van een magneetbevestiging. Met een Motorola Razr bookcase wordt je smartphone erg goed beschermd en zo heb je ook nog eens altijd je belangrijkste spullen bij je. 

Voor welk Motorola Razr hoesje kies jij?

Wil jij graag een hoesje waarbij je geen last hebt van een flap dat je moet omklappen? Dan is een backcover wel wat voor jou! Een backcover is een hoesje dat alleen aan de achterkant en aan de zijkanten van de Motorola Razr zit. Het beeldscherm blijft vrij, zodat je de meldingen meteen kunt zien binnenkomen. Backcovers worden gemaakt van verschillende materialen die veel bescherming bieden. Backcovers zijn te vinden in allerlei effen kleuren, maar ook met allerlei leuke designs. 

Je hebt bijvoorbeeld de Motorola Razr softcases. Deze hoesjes worden gemaakt van siliconen of van TPU. Hierdoor zijn de hoesjes flexibel en ombuigbaar. De softcases zijn erg geschikt voor mensen die vaak van hoesje willen switchen, omdat het hoesje gemakkelijk van het toestel af te halen is. 

Je kunt natuurlijk ook voor een wat steviger hoesje gaan, bijvoorbeeld voor een Motorola Razr hardcase. Een hardcase wordt gemaakt van een hard materiaal zoals hard kunststof. Je kunt een hardcase niet gemakkelijk van het toestel afhalen. Het hoesje bestaat meestal uit meerdere onderdelen dat je in elkaar moet schuiven. Zo krijgt de Motorola Razr de juiste bescherming.  

De mooiste lederen Motorola Razr hoesjes

Wil jij je nieuwe smartphone de beste bescherming bieden met een hoesje dat is gemaakt van een stevig materiaal? Een lederen Motorola Razr hoesje ziet er stijlvol en netjes uit, en biedt ook nog eens super goede bescherming. Het hoogwaardige leer is zeer sterk en zal de Motorola Razr optimaal beschermen. In ons assortiment vindt je ook veel hoesjes die gemaakt zijn van kunstleer. De kunstlederen hoesjes zien er net wat anders uit dan de echt lederen hoesjes, maar deze hoesjes bieden wel evenveel bescherming en zijn te verkrijgen voor een lagere prijs. Er zijn veel verschillende modellen hoesjes te verkrijgen die gemaakt zijn van het lederen materiaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende modellen, zoals bookcases, flipcases en backcovers.

Neem anders ook een kijkje in ons assortiment Motorola Edge hoesjes, of neem een kijkje in het assortiment Motorola Moto G Pro hoesjes.