Hoe kan ik vinden welk model Apple Watch ik heb?

  1. Open de Instellingen app en ga naar het onderdeel Algemeen
  2. Kies voor de optie Info.
  3. Onder Model zie je vervolgens een nummer staan zoals A1978. Mogelijk staat er bij jouw Apple Watch een ander modelnummer.
  4. Met dit "A0000" Modelnummer kun je vervolgens jouw model Apple Watch terugvinden in onderstaande tabel.
  5. Klik op jouw model Apple Watch om alle geschikte Hoesjes, Bandjes en andere Accessoires te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw Apple Watch niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Apple Watch 44mmSEA2352, A2354, A2356
Apple Watch 40mmSEA2351, A2353, A2355
Apple Watch 44mmSeries 6A2292, A2294, A2376
Apple Watch 40mmSeries 6A2291, A2293, A2375
Apple Watch 44mmSeries 5A2093, A2095, A2157
Apple Watch 40mmSeries 5A2092, A2094, A2156
Apple Watch 44mmSeries 4A1978, A1976, A2008
Apple Watch 40mmSeries 4A1977, A1975, A2007
Apple Watch 42mmSeries 3A1861, A1891, A1892
Apple Watch 38mmSeries 3A1860, A1889, A1890
Apple Watch 42mmSeries 2A1758, A1817
Apple Watch 38mmSeries 2A1757, A1816
Apple Watch 42mmSeries 1A1803
Apple Watch 38mmSeries 1A1802

Nooit meer een lege accu met een Apple Watch oplader!

Een Apple Watch is een ontzettend handig apparaat om te hebben. Op de eerste plaats is deze Apple Watch natuurlijk bedoeld om de tijd op te kunnen zien, maar daarnaast is het slimme horloge van Apple uitgerust met nog veel meer zeer bruikbare functies. Zo kun je de Apple Watch bijvoorbeeld goed gebruiken voor het bijhouden van sportprestaties, en functioneert het apparaatje als het ware als een verlenging van je iPhone. Zo krijg je bijvoorbeeld al je meldingen te zien op het beeldscherm van de Apple Watch, waardoor je niet om de haverklap je telefoon erbij hoeft te pakken.

Zoals bij alle apparaten raakt de accu van de Apple Watch na verloop van tijd leeg, waardoor het noodzakelijk is om de smartwatch regelmatig op te laden. Daar kun je een Apple Watch oplader goed voor gebruiken.

Een extra oplader voor je Apple Watch komt altijd goed van pas

Bij aanschaf van de Apple Watch krijg je standaard een oplader geleverd, maar het is natuurlijk goed mogelijk dat deze na een tijdje beschadigd raakt waardoor je een nieuw exemplaar nodig hebt. Ook is het mogelijk dat je simpelweg niet genoeg hebt aan de enkele oplader voor je Apple Watch, bijvoorbeeld omdat je er graag eentje voor thuis en voor onderweg wilt hebben. In deze gevallen ben je goed uitgekomen op hoesjesdirect.nl, want in ons assortiment zijn verschillende kwalitatieve Apple Watch opladers te vinden. Neem gerust een kijkje en vind het perfecte exemplaar!

Hoe werkt een Apple Watch oplader?

De Apple Watch is één van de weinige Apple apparaten die niet is voorzien van een ingang voor een oplaadkabel. Bij de Apple Watch is het namelijk enkel mogelijk om het toestel draadloos op te laden. Om deze reden vind je in het assortiment Apple Watch opladers van hoesjesdirect.nl enkel draadloze opladers. Een draadloze oplader betreft echter geen volledig draadloos product, want er komt in bijna alle gevallen wel een stukje kabel bij kijken, maar de Apple Watch opladers worden in ieder geval niet met een stekkertje op de Apple Watch aangesloten. Het is wel de bedoeling dat je het andere uiteinde van de oplader in een USB-adapter steekt welke op het lichtnet is aangesloten via het stopcontact.

Waarom is een draadloze oplader voor de Apple Watch magnetisch?

Het opvallende aan een Apple Watch oplader is dat deze magnetisch aan de onderkant van de smartwatch blijft plakken. Dit is zo ontworpen omdat de interne spoelen in de oplader en de Apple Watch op deze manier perfect gepositioneerd op elkaar blijven zitten. Dit is noodzakelijk voor het goed laten verlopen van het draadloos opladen. Als de magneet niet in een oplader voor de Apple Watch verwerkt zou zijn, dan zou de kans groot zijn dat de oplader en de Apple Watch niet genoeg contact maken om de accu van de Apple Watch op te laden. De magnetische oplaadkabel zorgt er dus voor dat jouw Apple Watch zo snel mogelijk weer is opgeladen, zodat je hem weer om je pols kunt doen.

Verschillende soorten Apple Watch opladers

In het assortiment van hoesjesdirect.n vind je verschillende soorten opladers voor de Apple Watch. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor de variant die het dicht bij de originele Apple Watch oplader in de buurt komt, namelijk de variant met een kabel eraan en een USB-stekker aan het uiteinde. Daarnaast zijn er ook een aantal Apple Watch opladers te vinden waarbij het gedeelte van de kabel weg is gelaten. Het betreft dan een soort losse USB-stick met een aan het einde een gedeelte waar je je Apple Watch op kunt leggen om hem op te laden. Deze laatste compacte variant is bijvoorbeeld erg handig om altijd in je tas te hebben, zodat je altijd een oplader voor je Apple Watch bij je hebt voor noodgevallen.

Combineer je Apple Watch oplader met een standaard

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn ook een heleboel verschillende soorten Apple Watch standaards en docking stations te vinden die je goed kunt combineren met een Apple Watch oplader. Zo’n standaard of docking station is bijvoorbeeld erg handig voor op je nachtkastje of voor op je bureau, zodat je altijd je Apple Watch erop kunt zetten om hem op te laden.

Deze standaardjes en docking stations bieden altijd plek om een oplader voor je Apple Watch in te verwerken. Het magnetische oplaadgedeelte van een oplader past dan precies in het gedeelte van de standaard of van het docking station waar de Apple Watch geplaatst dient te worden. Daarnaast is er ook altijd een verborgen uitsparing aanwezig waar je de kabel van de Apple Watch oplader doorheen kunt leiden. Met een dergelijk product voorkom je dat je nachtkastje of bureau er rommelig uit komt te zien door een losse kabel die over tafel ligt en zorg je ervoor dat het er allemaal strak en netjes uit blijft zien.

Laad al je apparaten tegelijkertijd op

Binnen het assortiment opladers voor de Apple Watch zijn ook verschillende docking stations te vinden waar je meer mee kunt dan enkel het opladen van je Apple Watch. Naast een plekje voor je Apple Watch is er op deze dockingstations namelijk ook ruimte om bijvoorbeeld je iPhone (draadloos) op te laden. Ook zijn er varianten waarbij je naast je Apple Watch en iPhone ook nog eens je AirPods oplaadcase kwijt kunt, zodat je direct al je apparaten van Apple tegelijkertijd kunt opladen.