Apple Watch Screenprotectors

Het beeldscherm van een Apple Watch is behoorlijk kwetsbaar. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je je pols ergens tegenaan stoot en dit krassen of barsten in het display van je Apple Watch veroorzaakt. Een Apple Watch screenprotector biedt dan een goede uitkomst. Selecteer hieronder jouw Apple Watch en krijg direct geschikte Apple Watch screenprotectors te zien!

Keuzehulp - Welke Apple Watch heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw Apple Watch model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw Apple Watch model in enkele stappen!

apple-watch

Bescherm het display met Apple Watch screen protectors

Wil je graag het beeldscherm van je Apple Watch beschermen? Dan ben je perfect uitgekomen op deze pagina, want bij hoesjesdirect.nl bieden we een zeer breed assortiment Apple Watch screen protectors aan. Je kunt kiezen tussen exemplaren van diverse materialen en van verschillende merken. De kans dat er een Apple Watch screen protector in het assortiment zit wat goed aansluit bij jouw persoonlijke wensen is daarom erg groot. Bekijk snel het aanbod, en vind het perfecte exemplaar!

Wat is een Apple Watch screen protector?

Een Apple Watch screen protector is een smartwatch accessoires waarmee je het beeldscherm van je Apple Watch kunt voorzien van een goede bescherming. Het materiaal van een screen protector is in staat om de impact van een val of stoot goed op te vangen, zodat het daadwerkelijke beeldscherm van de Apple Watch onbeschadigd blijft. Eventuele schade aan het display van een Apple Watch kan leiden tot hoge kosten voor reparatie of vervanging, dus het is verstandig om je Apple Watch te voorzien van een beschermende screen protector waarmee krassen en barsten kunnen worden voorkomen.

Apple Watch screen protectors van verschillende materialen

Bij het uitzoeken van een Apple Watch screen protector kun je kiezen tussen varianten van verschillende materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal exemplaren van gehard glas verkrijgbaar, wat ook wel tempered glass wordt genoemd. Deze versterkte vorm van glas biedt een goede bescherming aan het display van je Apple Watch en biedt een zeer strak uiterlijk en een mooie afwerking.

Naast de varianten van gehard glas kun je ook kiezen voor een Apple Watch screen protector van kunststof. Het grote voordeel van kunststof screen protectors is dat ze extra gemakkelijk aan te brengen zijn, omdat het materiaal flexibel is.

Is een vloeibare Apple Watch screen protector iets voor jou?

Tegenwoordig vind je bij hoesjesdirect.nl ook vloeibare Apple Watch screen protectors in het assortiment. Een vloeibare screenprotector betreft een vloeistof die je over het beeldscherm van je Apple Watch kunt uitsmeren. Als de vloeistof eenmaal is uitgehard, dan werkt de coating kraswerend en bacterie-afstotend. Het nadeel van vloeibare screen protectors is dat ze geen bescherming bieden tegen barsten in het beeldscherm. Om deze reden doe je er goed aan om bijvoorbeeld een glazen Apple Watch screen protector te combineren met een vloeibare screenprotector. Op die manier is jouw Apple Watch beschermd tegen krassen, barsten en breuken en kunnen bacteriën niet meer hechten aan het oppervlak van je Apple Watch.

Hoe bevestig ik een screenprotector op mijn Apple Watch?

Het bevestigen van een Apple Watch screen protector lijkt op het eerste gezicht ingewikkeld, maar is eigenlijk heel gemakkelijk zelf thuis te doen. Hoewel het bevestigen van verschillende screenprotector ook iets anders in z’n werk gaat, is het bij iedere variant raadzaam om je Apple Watch eerst even goed schoon te maken. Hiermee voorkom je dat er luchtbellen onder de Apple Watch screen protector ontstaan. Als het beeldscherm van je Apple Watch eenmaal schoon is, kun je overgaan tot het plaatsen van de Apple Watch screen protector. Hiervoor kun je het beste de instructies volgen die verpakt zitten bij de screenprotector die jij hebt besteld. Per product kan het stappenplan van opplakken namelijk nogal afwijken.

Welke screen protector is geschikt voor mijn Apple Watch?

Door de jaren heen zijn er verschillende uitvoeringen van de Apple Watch verschenen. Zo zijn er verschillende formaten verkrijgbaar, en zijn er ook verschillende series in omloop. Als je er zeker van wilt zijn dat je een passende Apple Watch screen protector bestelt, dan kun je het beste de link hierboven aanklikken om de instructies voor het opzoeken van de A-code van je Apple Watch te bekijken. Aan de hand van deze A-code kun je namelijk heel gemakkelijk vinden welke versie je nu precies hebt en welke Apple Watch screen protectors hiervoor geschikt zijn. Binnen de categorie van jouw Apple Watch zijn namelijk enkel producten te vinden die perfect passen.