Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483
Beoordeeld met een 9.1 - 4610 klantenreviews

Extra stevige iPhone hoesjes

Is de mate van bescherming bij andere iPhone hoesjes niet voldoende? Dan kan je een van de extra stevige iPhone hoesjes bestellen voor extreme bescherming voor je iPhone. De hoesjes zorgen voor 360 graden bescherming aan zowel de voor-, zij- als achterkant. De iPhone is hierdoor bestand tegen invloeden van buitenaf zoals vuil, zand en stof. Er zijn zelfs waterdichte iPhone hoesjes! Het risico op schade en vuil op je iPhone is hiermee tot een absoluut minimum beperkt. We raden een extra stevig iPhone hoesje in het speciaal aan voor iPhone gebruikers die in de bouw of andere risicovolle omgeving werken, en gebruikers die aan extreme sporten doen. Selecteer in onderstaand overzicht jouw type iPhone, en bekijk alle geschikte extra stevige iPhone hoesjes.

Kies hieronder jouw type iPhone

Extreme bescherming op het aller hoogste niveau

Werkt u in de bouw, valt de iPhone regelmatig of wilt u gewoon alle risico's uitsluiten? Kies dan voor een Heavy Duty extreme iPhone hoesje en voorkom elke vorm van schade aan uw toestel. In het assortiment zijn verschillende merken vertegenwoordigd. Enkele absolute topproducten zijn de Griffin Survivor en de producten van het merk LifeProof. Deze hoesjes zijn uitstekend bestand tegen stof, schokken en stoten, en de Lifeproof hoesjes zijn zelfs waterdicht!

Alle Heavy Duty iPhone cases direct uit eigen magazijn leverbaar

In ons magazijn hebben wij alle producten die we op de website tonen op voorraad. Zo kunnen we uw bestelling altijd supersnel verzenden. Als u op werkdagen voor . uur uw iPhone Heavy Duty hoesjes bestelt, verzenden wij het pakket direct dezelfde dag. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling dan de volgende dag in huis.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!