iPad Pro Hoesjes

Wil je graag voorkomen dat jouw iPad Pro beschadigd raakt? Dan is het raadzaam om deze te voorzien van een goede beschermende iPad Pro hoes. Mocht de tablet dan een keer per ongeluk uit je handen glippen, dan kan het hoesje ervoor zorgen dat de ergste klappen van de val op worden gevangen en jouw iPad Pro onbeschadigd blijft. Selecteer hieronder jouw versie van de iPad Pro, zodat je direct het beschikbare assortiment te zien krijgt. 

Keuzehulp - Welke iPad heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPad model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw iPad model in enkele stappen!

welke-ipad-heb-ik

Bescherm je tablet met een iPad Pro hoesje

Het is ontzettend belangrijk om je iPad Pro goed te beschermen. Zonder gepaste bescherming is het namelijk mogelijk dat je iPad beschadigd raakt, wat natuurlijk ontzettend zonde zou zijn. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je iPad Pro uit je handen glipt tijdens gebruik, waardoor deze hard op de grond terecht komt. Hierdoor kunnen verschillende vormen van schade ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan barsten en breuken in het beeldscherm, of deuken in de behuizing van de Apple iPad Pro. Ook is het mogelijk dat een val of stoot beschadigingen kan veroorzaken aan de interne hardware van de iPad, waardoor deze niet meer goed functioneert.

In sommige gevallen zijn beschadigingen te repareren, maar dit zal in veel gevallen leiden tot hoge reparatie-kosten. In andere gevallen van val- en stootschade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuwe iPad Pro aan te schaffen. Op dergelijke hoge kosten zit je natuurlijk niet te wachten.

Met een iPad Pro hoes kun je ervoor zorgen dat je tablet niet beschadigd raakt wanneer je deze per ongeluk op de grond laat stuiteren of ergens tegenaan stoot. iPad Pro hoesjes zijn namelijk in staat om de ergste klappen van en val of stoot op te vangen, zodat de iPad onbeschadigd blijft. Met een relatief kleine investering in de bescherming van je iPad Pro kun je dus heel gemakkelijk voorkomen dat je met hoge kosten voor reparatie of vervanging komt te zitten.

Wat zijn de voordelen van een iPad Pro hoes?

Een iPad Pro hoesje is natuurlijk in eerste instantie bedoeld om de tablet mee te beschermen, maar naast de mate van bescherming zijn er nog wel meer redenen te benoemen waarom het verstandig en leuk is om een iPad Pro hoesje aan te schaffen. Zo krijg je bij het uitzoeken van een hoes natuurlijk de mogelijkheid om een heel nieuw uiterlijk voor je iPad uit te kiezen.

Van oorsprong zien de Pro-toestellen er natuurlijk relatief basic uit, maar met een hoes kun je je iPad helemaal naar je eigen smaak stijlen. Binnen het ruime assortiment van hoesjesdirect.nl zijn bijvoorbeeld hoesjes in een heleboel verschillende kleuren te vinden. Ook heb je ruime keuze op het gebied van materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een beschermhoes van TPU, hard kunststof of hoogwaardig leer.

Extra functionaliteit met een iPad Pro hoesje

Een ander groot voordeel aan het hebben van een iPad Pro hoesje is dat je hiermee de functionaliteit van je tablet kunt verbeteren. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende iPad Pro hoezen in het assortiment te vinden waarin een standaard-functie is verwerkt. Dit wil zeggen dat je de hoes kunt gebruiken om je iPad Pro rechtop op tafel neer kunt zetten, zodat je bijvoorbeeld op je gemak een film kunt kijken of een interessant blog-artikel kunt lezen. Hiermee voorkom je dat je vermoeide armen krijgt van het langdurig vasthouden van de iPad en kun je nog beter gebruik maken van je iPad Pro.

Binnen het assortiment zijn ook verschillende hoesjes voor de iPad Pro te vinden waarmee je de grip op de iPad kunt verbeteren. Er is dan bijvoorbeeld een handgreep aan de achterkant van de tablet bevestigd, zodat deze goed vast te houden is tijdens gebruik. Hiermee wordt de kans op valschade sterk verkleind en wordt het gebruiksgemak sterk vergroot.

Een ruim assortiment iPad Pro hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl heb je ruime keuze als je op zoek bent naar een stevige iPad Pro hoes waarmee je je tablet goed kunt beschermen. In het brede assortiment zijn namelijk een heleboel verschillende soorten hoezen te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een backcover; een hoes die enkel om de achterkant en zijkanten van de iPad Pro zit. Bij dit model wordt het beeldscherm van de tablet vrij gehouden, zodat je deze direct kunt bekijken en gebruiken. Daarnaast zijn er ook verschillende bookcases te vinden voor de verschillende versies van de iPad Pro. Dit model iPad Pro hoesje zit bevestigd aan de achterkant van de tablet en klapt met een flap over het beeldscherm. Dit model tablethoes heeft de naam "bookcase" gekregen, omdat het qua uiterlijk doet denken aan een boekje wat je open en dicht kunt klappen.

Deze twee verschillende soorten hoesjes zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld bookcases waarbij een handig draaibaar mechanisme in het ontwerp is verwerkt, zodat je je Apple iPad Pro neer kunt zetten in zowel horizontale als verticale positie. Ook zijn er varianten van de bookcase verkrijgbaar die zijn gemaakt van echt hoogwaardig leer, zodat je je iPad Pro kunt voorzien van een chic en stijlvol uiterlijk.

Wat betreft backcovers zijn er ook diverse uitvoeringen waar je voor kunt kiezen. Er zijn bijvoorbeeld hele dunne hoesjes te vinden die amper voor verdikking van de tablet zorgen. Aan de andere kant zijn er ook extra stevige iPad Pro beschermhoesjes die extra bescherming bieden aan het toestel. Deze robuustere hoezen zorgen dan wel voor iets meer verdikking van de tablet, maar bieden wel een extra goede bescherming. Dergelijke hoesjes zijn bijvoorbeeld ideaal wanneer de iPad Pro op de werkvloer wordt gebruikt, of wanneer de iPad wordt ingezet op een bouwplaats waar de kans op val- en stootschade relatief groter is.

Speciale iPad Pro hoesjes voor kinderen

Ook zijn er speciale kinderhoezen voor de iPad Pro te vinden in het assortiment. Deze iPad beschermhoezen zijn speciaal ontworpen voor kinderen die gebruik maken van het toestel. De kinderhoezen zijn gemaakt van het schokbestendige materiaal EVA en zorgen ervoor dat je iPad goed tegen een stootje kan. Daarbij zijn kinderhoezen altijd voorzien van een stevige handgreep, zodat de tablet gemakkelijk mee gedragen kan worden door kinderen. De kinderhoezen zijn altijd in verschillende mooie en vrolijke kleuren verkrijgbaar.

Hoezen voor de verschillende uitvoeringen van de Apple iPad Pro

Bij hoesjesdirect.nl kun je voor alle uitvoeringen van de Apple iPad Pro terecht voor een stevig hoesje. Voor alle jaargangen van zowel de iPad Pro 11 inch als de iPad Pro 12.9 inch zijn er mooie hoesjes verkrijgbaar en er zijn zelfs voor de Pro uitvoeringen van 10.5 inch en 9.7 inch stevige beschermhoezen te vinden. Je zult dus zeker een hoes kunnen vinden die goed op de afmetingen van jouw iPad Pro aansluit.

Weet je niet precies welke versie van de iPad Pro je hebt?

Weet je niet zeker welke uitvoering van de iPad Pro je nu precies hebt? Hierboven vind je een duidelijke instructie waarmee je het modelnummer van je toestel kunt achterhalen. Als je dit modelnummer in de software of op de achterkant van je iPad Pro hebt gevonden, dan kun je deze hierboven in het tabel opzoeken. Vervolgens kun je gemakkelijk doorklikken naar het assortiment iPad Pro hoesjes wat goed op je iPad zal passen.

Kom je er met de instructies toch nog niet helemaal uit welke hoes je nu precies moet hebben? Dan raden we je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. De medewerkers van onze klantenservice kijken graag even met je mee om je te helpen bij het achterhalen van het modelnummer, zodat je zeker weet dat de hoes die je bestelt goed op je toestel zal passen.