iPhone Houders Auto

Gebruik jij je iPhone ook altijd om van A naar B te navigeren in de auto? Het is dan aan te raden om je iPhone in een autohouder te zetten, zodat je een boete kunt voorkomen. Selecteer hieronder jouw iPhone en krijg direct het beschikbare assortiment iPhone autohouders te zien!

Populaire iPhone Autohouders

Keuzehulp - Welke iPhone heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPhone model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw iPhone model in enkele stappen!

welke-apple-iphone-heb-ik

Een handige bevestiging in je auto, een iPhone houder auto

Een iPhone houder auto is erg handig in jouw bolide. Navigatie computers zijn tegenwoordig geen losse apparaten meer. Je kunt namelijk gemakkelijk je route plannen via je iPhone. Door gebruik te maken van een navigatie-app, kun je heel gemakkelijk de weg van A naar B bepalen en van je iPhone aflezen.

Het zou dan wel fijn zijn als je de iPhone goed kunt bekijken tijdens het rijden. Het is namelijk niet toegestaan om tijdens het besturen van een auto je smartphone in de hand te houden.

Op deze pagina vind je telefoonhouders voor in de auto voor elke versie van de iPhone, zodat je op geheel legale manier gebruik kunt maken van de navigatie-mogelijkheden van je iPhone. Daarnaast is een iPhone houder auto handig wanneer je bijvoorbeeld handsfree wilt bellen met bijvoorbeeld je dierbaren, of met zakelijke relaties. Met een telefoonhouder voor je iPhone in de auto, voorkom je een hoge boete voor het niet-handsfree gebruiken van je smartphone.

Heb je een wat oudere versie van de iPhone? Of heb je juist de allernieuwste? Voor elke versie is er een iPhone autohouder beschikbaar. Bekijk ons ruime assortiment iPhone autohouders, en vind een houder die het beste bij jou past.

Wat zijn de voordelen van een telefoonhouder iPhone auto?

Wanneer je gebruik maakt van een autohouder, dan kun je jouw iPhone op een goede plek in de auto positioneren. Je kunt je toestel vervolgens gebruiken om de weg naar je bestemming op te zoeken, of je kunt nog even bellen met het thuisfront.

Met je toestel in de iPhone autohouder kun je op een legale manier gebruik maken van je toestel. Wanneer je je iPhone in de hand neemt, loop je het risico om een hoge boete te krijgen wanneer de politie dit ziet. Neem geen risico, en voorzie jouw auto van een telefoonhouder iPhone auto.

Een iPhone houder auto aan het raam

Wanneer je op zoek bent naar een autohouder voor je iPhone, dan heb je een hele ruimte keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houder die je kunt bevestigen aan de binnenkant van het raam van je auto door middel van een zuignap bevestiging. Je bevestigt de houder dan simpelweg aan het raam, en plaatst vervolgens de iPhone in de autohouder.

Het fijne van deze variant is dat je de houder op verschillende plekken op het raam kunt plaatsen. Mocht je de houder iets te hoog of te laag vinden hangen, dan kun je deze heel makkelijk verplaatsen.

Houder met ventilatierooster

Binnen het assortiment vind je ook varianten iPhone autohouders die je in het ventilatierooster van je auto kunt bevestigen. Een dergelijke houder wordt met een klem geleverd welke je gemakkelijk in het luchtrooster van jouw auto kunt plaatsen. Bij de ene variant is de klem al strak genoeg om deze meteen goed stevig te bevestigen. Bij andere varianten kun je de bevestiging los en vast draaien.

De iPhone auto houder kan in de bekerhouder worden bevestigd

Bij sommige varianten iPhone autohouders is het zelfs mogelijk om deze in de bekerhouder van de auto te bevestigen. Dit is echter wel afhankelijk van de auto, en vooral waar de bekerhouder dan is gepositioneerd. Bij de ene auto is het namelijk handiger dan bij de andere. Wanneer het in jouw auto een goede optie is, dan raden we deze variant zeker aan.

De houder is in de bekerhouder te zetten, en vervolgens kun je de houder draaien zodat deze uitzet en stevig in de bekerhouder blijft zitten. Vervolgens kun je je iPhone gemakkelijk in de houder plaatsen. In deze variant iPhone houder auto zit een buigbare arm verwerkt. Deze kun je zo buigen dat de iPhone op de perfecte positie in de auto wordt vastgehouden, zodat je goed zicht op het beeldscherm behoudt.

Bevestig je iPhone door middel van een magneet

Naast de verschillende bevestigen tussen auto en iPhone houder auto zijn er ook verschillende bevestigingen mogelijk tussen de houder en je toestel. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant waarbij je de iPhone in een klem plaatst. Of je kiest voor een magnetische bevestiging. Zo’n magnetische iPhone autohouder is ontzettend handig, omdat je je toestel in een handomdraai vast kunt maken.

Een iPhone autohouder met magnetische bevestiging wordt standaard met een metalen plaatje geleverd. Dit metalen plaatje kun je in het hoesje van je toestel stoppen, of je kunt deze op het hoesje plakken. Vervolgens blijft je toestel magnetisch plakken aan de magneetbevestiging van de iPhone autohouder.

Een telefoonhouder iPhone auto met draadloos opladen functie

Tegenwoordig zijn nieuwe smartphones uitgerust met de draadloos opladen functie. In de wereld van de iPhone houders auto is hier ook gehoor aan gegeven. Binnen het assortiment vind je namelijk verschillende autohouders waarbij een draadloze oplader in het product is verwerkt. Naast het vasthouden van je toestel, heeft de iPhone autohouder dan ook de mogelijkheid om de batterij van je iPhone op te laden.

De combinatie van deze twee functies is ideaal, en raden we iedereen aan met een toestel die deze functie ondersteund. Vanaf de iPhone 8 wordt de draadloos laden-functie ondersteund. Heb jij een iPhone 8, of een nieuwer toestel dan dit? Neem dan een kijkje bij de iPhone autohouders met draadloos opladen functie.

De snelste service krijg je bij hoesjesdirect.nl

Heb jij de perfecte iPhone autohouder gevonden, en ben je ready om te bestellen? Als je jouw bestelling voor 21:00 afrondt, en het bestelde product staat aangegeven als “direct leverbaar”, dan kun je jouw iPhone autohouder de volgende bezorgdag al in huis verwachten.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging. Dezelfde avond ontvang je ook een link naar de track&trace, zodat je de zending op de voet kunt volgen. Je hoeft dus nooit lang te wachten op de levering van je bestelling.

Mocht er iets fout zijn gegaan tijdens het bestellen of in de levering, dan helpen we je graag uit de brand. In dit geval kun je gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag bij het verhelpen van eventuele problemen, en bij het beantwoorden van al jouw vragen.

Neem telefonisch contact op met de klantenservice op werkdagen tussen 9:00 en 17:00. Stuur je liever een e-mail? Dan kan dat altijd. Onze klantenservice-medewerkers doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van een reactie op je e-mail.

Bekijk ook ons assortiment iPhone fietshouders, iPhone motorhouders of iPhone accessoires.