iPhone backcovers

Met een van onze iPhone backcovers kunt u uw iPhone bescherming bieden aan de achter- en zijkant met behoud van alle functies. De backcovers voor iPhone zijn zo ontworpen dat alle knopjes en aansluitpunten bereikbaar blijven. Kies uit verschillende materialen backcovers van zacht kunststof tot hard kunststof en aluminium.

Kies hieronder jouw type iPhone

Compacte bescherming tegen krassan, deukjes en andere beschadigingen

Een iPhone backcover is de ideale keuze als u uw iPhone wilt beschermen, maar toch het ontwerp van Apple zichtbaar wilt houden. De hoesjes bedekken uitsluitende de achter- en zijkant van uw toestel zodat het scherm nog volledig vrij is. Alle knopjes en aansluitpunten blijven bij een iPhone back cover gewoon bereikbaar zodat u de cover permanent om uw toestel kunt laten zitten.

Bestel uw iPhone Backcovers bij hoesjesdirect.nl

Alle modellen iPhone backcovers die wij tonen op de website worden direct uit ons eigen magazijn in Haarlem geleverd. Hierdoor kunnen we super snelle levering garanderen. Als u op werkdagen voor . uur uw bestelling plaatst zal het pakket altijd dezelfde dag verzonden worden. De bestelling is dan in de meeste gevallen de volgende dag in huis.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!