Chat with us, powered by LiveChat
Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483
Beoordeeld met een 9.1 - 5346 klantenreviews

iPhone battery cases

Is uw iPhone aan het einde van de dag altijd te snel leeg? Wanneer u veel belt, surft op internet of games speelt onderweg is de accu van de iPhone vaak niet toereikend. Om de eigenschappen van een hoesje te combineren met een extra accu zijn er iPhone battery case of ook wel iPhone batterij cases verkrijgbaar. Deze hoesjes zijn voorzien van een ingebouwde batterij om uw toestel naast bescherming extra gebruikstijd te geven.

Kies hieronder jouw type iPhone

Extra gebruiksduur van uw iPhone met bovendien bescherming tegen schade

Een iPhone Battery Case voorziet in twee belangrijke behoeften. Bescherming van uw iPhoen, en extra gebruiksduur. Om deze reden zijn dit soort cases voor de iPhone zeer populair. Vooral op reis of op lange dagen zonder toegang tot een oplaadpunt is een iPhone battery case ideaal.

Alle iPhone battery cases zijn uit voorraad leverbaar

ALs u op werkdagen uw iPhone battery case voor . uur besteld zorgen wij dat het pakket nog dezelfde dag middels PostNL verzonden zal worden. Uw bestelling is dan in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Snellere levering is bijna niet mogelijk!

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!