Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9.1 - 4333 klantenreviews

iPhone bumpers

Bij hoesjesdirect.nl kunt u een ruime selectie iPhone bumpers bestellen. Geef uw iPhone bescherming met behoud van het mooie ontwerp van Apple. Bumpers voor iPhone zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en uitvoeringen waardoor je iPhone helemaal in je eigen stijl beschermd kan worden.

Kies hieronder jouw type iPhone

Mooie kwalitatieve bumpers voor de Apple iPhone

Een van de meest kenmerkende mogelijkheden om de iPhone te beschermen is de iPhone bumper. Deze compacte beschermhoes bedekt alleen de zijkanten van het toestel en laat zo het mooie ontwerp van Apple nog voor het grootste gedeelte in zicht. Naast behoud van het ontwerp blijft een iPhone met een bumper ook vrij compact en past deze nog goed in de broekzak. Als laatste voordeel van een iPhone bumper kunnen we nog noemen dat het toestel extra goed in de hand ligt door veelal rubber randen op dit type beschermhoes.

Verschillende merken en modellen iPhone bumper

We hebben iPhone bumpers van velen merken. Naast diverse internationale merken iPhone bumpers hebben wij ook zeer voordelige bumpers van het merk MobiGear. Kies daarnaast voor bekende merken zoals Gear4, Puro, Element Case uit de USA en nog veel meer.

Bestel uw iPhone Bumpers

U kunt ongetwijfeld een keuze maken uit ons assortiment. Voorkom vuil en schade aan uw toestel en geef uw iPhone een persoonlijke look. Bestel dus vandaag nog een van onze iPhone bumpers bij hoesjesdirect.nl!

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!