Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483
Beoordeeld met een 9.1 - 4610 klantenreviews

iPhone flip cases

Bij hoesjesdirect vind je een ruim assortiment iPhone flip cases. De flip case heeft als voordeel dat de iPhone snel toegankelijk blijft en tegelijkertijd goed beschermd is. Het materiaal bestaat meestal uit leer of kunststof, er zijn ook speciale producten van bijvoorbeeld spijkerstof . Selecteer hieronder jouw type iPhone, en bekijk alle iPhone flipcases.

Kies hieronder jouw type iPhone

Handige flip cases voor de Apple iPhone

Een flip case is uitermate geschikt voor mensen die snel toegang tot hun iPhone willen hebben, maar volledige bescherming toch belangrijk vinden. In een beweging is de flipcase voor iPhone open te klappen, en direct te bedienen. Sluit je het hoesje weer, dan is het toestel direct weer volledig beschermd tegen krassen, andere schade en vuil.

Bestel uw iPhone flip case bij hoesjesdirect.nl

Met een ruime collectie flip cases in ons assortiment is er altijd wel een model naar uw wens te vinden. Selecteer op kleur, model en merk, en je vind snel de perfecte iPhone flipcase voor jouw type iPhone. Met ruim 160 merken in ons assortiment is er voor iedereen, en in iedere prijsklasse een geschikt product te vinden. Als u vandaag een flip case voor 19.00 uur bestelt, wordt het product dezelfde werkdag verzonden uit ons magazijn! Neem bij vragen of advies over de keuze van een flipcase voor iPhone gerust contact op met onze klantenservice.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!