Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9.1 - 4333 klantenreviews

iPhone hardcase hoesjes

Geef je iPhone stevige bescherming met een van onze iPhone hardcase hoesjes. Deze modellen zijn uitgevoerd in hard kunststof of andere stevige materialen zodat het toestel een stootje kan verdragen. Veelal zijn dit model cases dunner dan andere materialen waardoor uw toestel nog zeer compact blijft. Er zijn zelfs modellen van minder dan 1mm dik!

Kies hieronder jouw type iPhone

Stevige bescherming tegen krassen, deukjes en vuil

In het dagelijks gebruik is het risico op schade aan uw iPhone altijd aanwezig. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om het risico op schade te beperken is de keuze voor een iPhone hardcase verstandig.

Velen merken, modellen en kleuren iPhone hard cases

Er zijn veel modellen iPhone hoesjes verkrijgbaar waarvan het overgrote deel hardcases zijn. De keuze in deze groep hoesjes is zeer groot met verschillende merken uit binnen- en buitenland. De iPhone hardcases zijn verkrijgbaar in effen kleuren, maar ook met leuke printjes en figuren. Er is een iPhone hard case voor iedereen, dus kijk snel naar naar ons assortiment iPhone hardcases.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!