Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9.1 - 4333 klantenreviews

iPhone hoesje ontwerpen

Wil je geen standaard hoesje, maar juist een persoonlijk iPhone hoesje ontwerpen? Dan ben je bij hoesjesdirect.nl aan het juiste adres. Je kan voor elk type iPhone zelf een hoesje ontwerpen. Er zijn diverse mogelijkheden in modellen en uitvoeringen verkrijgbaar waarbij je via onze online ontwerp tool zelf aan de slag kunt met foto's en teksten. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus je creativiteit kan flink op de proef gesteld worden! Kies hieronder jouw type iPhone om direct alle modellen te bekijken.

Meer: iPhone hoesjes | Telefoonhoesje ontwerpen | Tablet hoesje ontwerpen | Alle iPhone accessoires

Ik wil een iPhone hoesje ontwerpen voor:

Zakelijk iPhone hoesje ontwerpen

Wil je een iPhone hoesje ontwerpen met je bedrijfslogo of slogan? Dan kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Je kunt eenvoudig zelf een ontwerp maken via onze online ontwerp tool. Voor elk type iPhone kan een hoesje geleverd worden. Bij grotere aantallen kunnen we bovendien een interessante korting aanbieden.

Tot 5 stuks geldt de standaard prijs. Zie voor de prijzen de productpagina van het gewenste hoesje. Bij aantallen hoger dan 5 stuks van één of een combinatie van meerdere hoesjes kan je vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Het is bijvoorbeeld mogelijk full color een logo op het hoesje te laten drukken. Dat zal met name voor zakelijke gebruikers die een iPhone hoesje ontwerpen een leuk idee zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om het hoesje verder te personaliseren. Bijvoorbeeld met de naam van de gebruiker. Leuk voor zowel medewerkers als voor klanten als origineel relatiegeschenk!

Het is ook mogelijk om een hoesje te ontwerpen met bijvoorbeeld familiefoto's, foto's van je huisdier of geliefde. Er kunnen verschillende foto bestanden worden gebruikt om één hoesje te ontwerpen, en daarnaast kan je ook nog werken met diverse teksten.

Mocht het iPhone hoesje ontwerpen niet lukken, dan staan we altijd klaar om je te helpen!

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!