Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9.1 - 4355 klantenreviews

iPhone opladers

Ons assortiment iPhone laders omvat diverse modellen autoladers en thuisladers voor alle modellen van de Apple iPhone. Er zijn zowel Lightning iPhone laders als de klassieke 30-pin laders verkrijgbaar zodat er voor elk model een geschikte oplader kan worden besteld.

Kies hieronder jouw type iPhone

Thuislader voor iPhone

Zowel op reis of eventueel op het werk is een extra iPhone thuislader erg handig. Zo kan de iPhone overal worden opgeladen, en zit je nooit met een lege batterij. Er zijn thuisladers speciaal geschikt voor de iPhone, maar ook universele USB thuisladers die ook met andere toestellen te gebruiken zijn. Als de oplader alleen voor een iPhone gebruikt zal worden is een iPhone 30-Pin Lader, of een iPhone Lightning lader de beste keuze.

iPhone autolader voor onderweg

Om ook onderweg in de auto of boot je iPhone te kunnen opladen kies je een iPhone autolader. Deze 12 volt iPhone laders kunnen in de sigaretten aansteker worden gestoken, en zo ook onderweg tijdens een autorit de batterij opladen. Er zijn modellen met een ingebouwd snoer, maar ook universele USB autoladers.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!