Chat with us, powered by LiveChat
Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483
Beoordeeld met een 9.1 - 4643 klantenreviews

iPhone Screenprotectors

Om het scherm van je iPhone optimaal te beschermen is een iPhone screenprotector een slimme keuze. Een screenprotector voor iPhone is een goedkope manier om een dure scherm reparatie te voorkomen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar van voordelige kunststof screenprotectors tot de hoogwaardige glazen iPhone screenprotectors. Kies hieronder jouw iPhone om alle modellen screenprotectors te bekijken.

Voor welke iPhone zoek je een screenprotector?

Wat zijn de verschillen in iPhone screenprotectors

Veel iPhone gebruikers kiezen ervoor om bij het in gebruik nemen van de telefoon direct een kwalitatieve iPhone screenprotector aan te brengen. Een screenprotector is een zeer dunne folie of glasplaat welke op het scherm geplaatst wordt. Met een screenprotector voor je iPhone bescherm je het scherm tegen vuil en beschadigingen.

Tegenwoordig zijn de schermen van mobiele telefoons en tablets al aardig krasvast, maar er bestaat, zeker bij een iPhone die nog wel eens in dezelfde zak of tas als de sleutelbos beland, een risico dat er schade ontstaat. Een voordelige manier om dit te voorkomen is door gebruik te maken van een iPhone screenprotector. Er zijn veel varianten verkrijgbaar met elke specifieke kenmerken, maar wat is de beste voor jou? In dit artikel behandelen we de verschillen in iPhone screenprotectors.

Ultra Clear iPhone screenprotectors

De  bekendste variant iPhone screenprotectors, en in principe te zien als standaard versie, is de ultra clear iPhone screenprotector. Deze versie is volledig transparant, en niet voorzien van extra opties als anti-weerspiegeling of anti-vingerafdruk. Het geeft daardoor juist wel weer een zeer helder beeld, en is vrijwel niet zichtbaar indien op de juiste wijze geïnstalleerd.

Direct bekijken: iPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 6 / 6siPhone 6 Plus / 6s PlusiPhone SEiPhone 5 / 5iPhone 5CiPhone 4 / 4S

Anti Glare / Matte iPhone screenprotectors

Anti-glare houdt in dat weerspiegelingen worden tegengegaan, en er voornamelijk in direct licht of zonlicht een aanzienlijk beter beeld zichtbaar is. Zeker als je vaak buiten met je iPhone werkt, is een anti-glare iPhone screenprotector een echte aanrader. Naast de reflectie werende laag is deze matte screenprotector uiteraard ook geschikt voor bescherming tegen krassen en vuil. De anti glare laag is puur een toevoeging.

Direct bekijken: iPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 6 / 6siPhone 6 Plus / 6s PlusiPhone SEiPhone 5 / 5iPhone 5CiPhone 4 / 4S

Glazen iPhone screenprotectors

De beste, maar daarbij ook direct de duurste soort iPhone screenprotectors, is een uitvoering die we pas sinds kort kennen. Met de huidige technieken is het de makers gelukt een screenprotector te ontwikkelen van echt glas. Enorm voordeel hierbij is dat zowel de look en feel als de weergave van kleuren en bovendien duurzaamheid enorm goed is in vergelijking met de "klassieke" kunststof iPhone screenprotectors.

Direct bekijken: iPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 6 / 6siPhone 6 Plus / 6s PlusiPhone SEiPhone 5 / 5iPhone 5CiPhone 4 / 4S

Welke screenprotector moet je kiezen?

Als je de prijs van de glazen screenprotectors niet te hoog vindt, dan is dat de absolute nummer 1.

Echter heb je voor hetzelfde geld meerdere kunststof iPhone screenprotectors. De speciale varianten met anti glare afwerking kunnen handig zijn, maar voor de meeste gebruikers is een ultra clear afwerking de beste keuze. Ons advies is daarom: een glazen ultra clear screenprotector.

Twijfel je nog? Neem dan contact op met onze klantenservice waarbij je jouw wensen uitlegt. Dan kijken we samen met jou wat de beste keuze is.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!