Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483
Beoordeeld met een 9.1 - 4610 klantenreviews

iPhone sportarmbanden

Gebruikt u uw iPhone ook tijdens het sporten? Een iPhone sportarmband is dan handig om uw toestel comfortabel mee te dragen. Luister bijvoorbeeld tijdens actieve sporten zoals hardlopen naar uw muziek op de iPhone. Daarnaast kunt u altijd bereikbaar blijven en hoeft u de iPhone niet thuis of in de auto te laten liggen tijdens het hardlopen en andere sporten.

Kies hieronder jouw type iPhone

Lekker sporten? De iPhone mag mee!

Tijdens het sporten luistert u graag muziek, maar de iPhone meedragen kan lastig zijn met risico op valschade en bovendien is dit vaak niet comfortabel. Gebruik tijdens het sporten een van onze iPhone sport armbanden en draag uw iPhone voortaan comfortabel mee in de armband!

iPhone sport armbanden direct uit voorraad leverbaar

Onze producten worden direct uit eigen magazijn geleverd. Zo kunnen we uw iPhone sport armband direct verzenden. Als u bij hoesjesdirect.nl voor 19.00 uur uw bestelling plaatst zal het pakket direct dezelfde dag met PostNL verzonden worden.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!