Laptop hoes ontwerpen

Ontwerp zelf een laptop hoes bij hoesjesdirect.nl. In een paar eenvoudige stappen kun je zelf een laptop hoes ontwerpen. Leuk voor jezelf, maar nog veel leuker om cadeau te geven. Je kunt kiezen uit één van onze patronen maar je kunt ook zelf een afbeelding kiezen en teksten toevoegen. Personaliseer nu een laptop hoes geheel naar jouw persoonlijke stijl!

Bestellen is mogelijk vanaf 1 stuk
Hoogwaardige full-color bedrukking
Eenvoudig en snel online ontwerpen

Voor welk apparaat wil je een laptop hoes ontwerpen

Ontwerp zelf een Laptop hoes

Veel gebruikers nemen hun laptop overal mee naartoe. De laptop gaat mee naar school, mee naar het werk of zelfs op vakantie of een zakenreis. Het is daarom belangrijk om je laptop uitstekend te beschermen zodat er onderweg geen schade kan ontstaan. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om je laptop te beschermen zoals sleeves, covers en cases. Echter zijn deze vaak vrij saai en daardoor sluiten ze niet aan bij jouw eigen stijl. Bij hoesjesdirect.nl hebben we dé oplossing! Je kunt namelijk zelf een laptop hoes ontwerpen!

Door zelf een laptop hoes te ontwerpen kan je jouw laptop bescherming geven in jouw eigen stijl. Kies een leuke foto en laat die op je laptop hoes bedrukken. Voor zakelijke gebruikers is het vaak een leuke optie om het bedrijfslogo of slogan op de laptop hoes te bedrukken. Zo zal je bij klanten altijd goed voor de dag komen.

Bekijk ook: Tablet hoes ontwerpen | Telefoonhoesje maken

  • 1. Ontwerp zelf je Laptop hoes

  • 2. Wij printen jouw ontwerp op het product

  • 3. We verzenden je bestelling direct dezelfde dag!