MacBook 12 inch Accessoires

     Kies hieronder jouw model MacBook. Het Modelnummer (Axxxx) vind je op de onderkant van je MacBook.

Weet je niet welk model MacBook jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen, hoezen en sleeves voor jouw model MacBook te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

find-macbook-modelnumber

Alle accessoires voor je Apple

Naast een groot assortiment MacBook accessoires vind je bij hoesjesdirect.nl ook een ruime collectie iPhone accessoires en iPad accessoires. Alle producten worden direct uit voorraad geleverd en zijn dus razendsnel in huis. Wacht dus niet langer met het bestellen van jouw Apple accessoires en bestel direct via hoesjesdirect.nl.

Ben je op zoek naar MacBook accessoires? Kies direct jouw type MacBook om alle accessoires te bekijken! Er zijn verschillende soorten accessoires voor MacBook verkrijgbaar waaronder tassen, sleeves, covers, opladers en nog veel meer. Tegenwoordig zijn er diverse uitvoeringen van de Apple MacBook verkrijgbaar, daarom is het belangrijk dat je het juiste model MacBook kiest als je accessoires wilt bestellen. Elk model heeft namelijk andere maten en eigenschappen en daardoor andere MacBook accessoires. Kies eerst of je een MacBook, MacBook Pro of MacBook Air hebt, vervolgens kan je eenvoudig de keuze maken voor het juiste model en uitvoering. Mocht je er niet uitkomen dan helpen we uiteraard graag. Neem dan contact op met onze klantenservice.