MacBook Air 11 inch Cases

Kies hieronder jouw model MacBook Air 11 inch. Het Modelnummer (Axxxx) vind je op de onderkant van je MacBook.

Weet je niet welk model MacBook Air jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook Air kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook Air ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook Air je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook Air heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook Air het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook Air hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen, hoezen en sleeves voor jouw model MacBook Air te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

find-macbook-modelnumber

Bescherm je MacBook met een MacBook hoes

Heb jij de zoektocht naar een nieuwe laptop afgesloten met het aanschaffen van een MacBook van Apple? Dan heb je een mooie laptop te pakken. Het strakke design en het kenmerkende appeltje op de bovenkant garanderen een mooie krachtige laptop die erg gebruiksvriendelijk is.

MacBooks zijn doorgaans behoorlijk prijzig in aanschaf. Je krijgt er natuurlijk een mooie laptop voor terug, maar toch is het niet fijn als je zo’n duur apparaat onbeschermd gebruikt. Om je MacBook een goede bescherming te bieden, kun je deze voorzien van een mooie MacBook hoes. Zo voorkom je dat je dure MacBook beschadigd raakt.

Eventuele schade aan de MacBook zou erg vervelend zijn, omdat reparatiekosten erg hoog op kunnen lopen. In sommige gevallen is reparatie zelfs niet eens meer een optie, en is het enkel nog mogelijk om je beschadigde MacBook te vervangen door een nieuw exemplaar. Deze extra kosten wil je natuurlijk graag voorkomen.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment mooie MacBook hoezen. Je vindt exemplaren in allerlei kleuren, en met mooie prints. Met een MacBook hoes geef je je laptop dus niet alleen een goede bescherming, maar ook nog eens een mooie nieuw uiterlijk.

Ga voor een MacBook hoes in een kleur die goed bij je past, of kies een vrolijke print uit. Je vindt het grootste assortiment MacBook hoezen bij hoesjesdirect.nl.

Hoe werkt een MacBook hoes?

Een MacBook hoes is een beschermende hoes die is gemaakt van hard kunststof. Je legt met een MacBook hoes als het ware een soort beschermende laag om je laptop. Mocht je MacBook dan een keer ergens tegenaan stoten, dan blijft je dure MacBook netjes. De MacBook hoes vangt dan de klap op.

De MacBook hoes blijft door middel van clipjes die in de hoes zijn verwerkt goed op de MacBook zitten.

Tijdens gebruik van de laptop kun je de MacBook hoes gewoon laten zitten. Het is met een MacBook hoes namelijk nog steeds mogelijk om de laptop open en dicht te klappen. Ook wanneer je bijvoorbeeld typt of de muis beheert, zal de MacBook hoes niet in de weg zitten. Aan de zijkanten van de MacBook hoes zijn uitsparingen verwerkt, zodat de ingangen van de MacBook bereikbaar blijven.

Een MacBook hoes zal een optimale bescherming bieden aan jouw MacBook. Kies hierboven jouw uitvoering van de MacBook, en vind het passende assortiment MacBook hoezen.

Hoe bevestig ik de MacBook hoes aan mijn MacBook?

Het installeren van een MacBook hoes is prima zelf te doen. We leggen je graag uit hoe dit werkt. Allereerst is het belangrijk om de buitenkant van de MacBook goed schoon te maken.

Je wilt eventueel vuil wat nog op je MacBook zit niet vastzetten onder de MacBook hoes. Bij de transparantere uitvoeringen zul je het vuil dan nog zien zitten onder de hoes, wat natuurlijk afdoet aan het mooie uiterlijk van de laptop. Als de MacBook goed schoon is, kun je overgaan tot het plaatsen van de MacBook hoes.

Je begint met het onderdeel wat je op de achterkant van het beeldscherm plaatst. Haak de ene kant van de hoes achter de rand van het beeldscherm op de plek waar het beeldscherm vast zit aan de rest van de computer. Als je deze achter de rand haakt, dan kun je de rest van de hoes tegen de MacBook aan laten zakken.

Vervolgens klik je dit onderdeel vast door de clipjes op het beeldscherm heen te doen. Je hoort vanzelf een zacht klikje zodra de case goed vast zit. Als het gelukt is om dit onderdeel aan de MacBook te bevestigen, dan kun je de MacBook omdraaien zodat deze met de onderkant naar boven ligt.

Je pakt het tweede onderdeel van de hoes, en haakt deze op dezelfde manier weer aan de zijde waar het beeldscherm aan de rest van de computer is vastgemaakt. Je laat de rest van de hoes weer zakken, en klikt deze weer vast aan de andere kant totdat je een klikje hoort.

Draai nu je MacBook weer om, en klap de MacBook open. Nu kun je controleren of alle clipjes goed vast zitten. Als de hoes goed aansluit aan de vorm van je MacBook, dan is het gelukt!

Lukt het nog niet helemaal? In dat geval kun je onze instructie-video bekijken, waarin we je laten zien hoe je de MacBook hoes goed op de laptop bevestigt.

Welke kleur MacBook hoes vind jij het mooist?

Het assortiment MacBook hoezen is breed opgesteld. Zo bieden we een heleboel verschillende kleuren MacBook hoezen. Kies jij voor een MacBook hoes in je lievelingskleur? Of ga je liever voor een transparante MacBook hoes?

Je kunt de kleur van je MacBook hoes bijvoorbeeld afstellen op de kleuren van je interieur, of op je bedrijfskleuren. Er worden zo veel kleuren MacBook hoezen aangeboden dat je waarschijnlijk wel zult vinden wat je zoekt.

Ben je eerder gecharmeerd van een MacBook hoes met een mooie print erop? Ook dan kun je goed terecht bij hoesjesdirect.nl. We bieden namelijk een groot assortiment MacBook hoezen met vrolijke prints in allerlei stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een MacBook hoes met een houten look, of één met een mooi kunstwerk erop.

De kleur van een MacBook hoes is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Je herkent jouw MacBook namelijk altijd direct in een oogopslag. Wanneer je bijvoorbeeld veel met anderen werkt die ook een MacBook gebruiken, is dit erg handig.

MacBook hoezen met verschillende afwerkingen van het materiaal

Bij hoesjesdirect.nl vind je MacBook hoezen in twee varianten van materiaal afwerking. Zo kun je bij veel exemplaren kiezen voor een glanzende of matte variant. Glanzende varianten worden ook wel omschreven als “crystal”, en de matte variant wordt ook wel omschreven als “frosted”.

Kan mijn MacBook nog steeds goed ventileren met een MacBook hoes op het toestel?

Je kunt misschien denken dat de MacBook door een hoes niet meer in staat is om de warmte goed kwijt te kunnen. Hier hebben de ontwerpers van MacBook hoezen echter goed over nagedacht. In het onderdeel wat aan de onderkant van de MacBook wordt bevestigd zijn uitsparingen gemaakt zodat de MacBook nog goed kan blijven ventileren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over of jouw MacBook oververhit zal raken door een MacBook hoes.