MacBook Air Cases

Kies hieronder jouw maat MacBook Aira

Weet je niet welk model MacBook Air jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook Air kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook Air ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook Air je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook Air heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook Air het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook Air hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen, hoezen en sleeves voor jouw model MacBook Air te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

find-macbook-modelnumber

MacBook Air Cases voor een goede bescherming

Ben je in het bezit van een MacBook Air en wil je ervoor zorgen dat je hier zo lang mogelijk gebruik van kunt maken? Dan is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met de laptop en deze te voorzien van de benodigde bescherming. Als je de MacBook Air per ongeluk ergens tegenaan stoot of uit je handen laat vallen, dan is het goed mogelijk dat deze beschadigd raakt. Het materiaal van de laptop is namelijk niet berekend op de impact van een val of stoot, waardoor er vervelende beschadigingen op of in de laptop kunnen ontstaan. Zo is het mogelijk dat de buitenkant van de MacBook Air bekrast raakt, maar is het ook mogelijk dat er deuken ontstaan of dat de interne hardware van de laptop beschadigd raakt. Hierdoor kan het zijn dat de laptop niet meer goed functioneert, waar je natuurlijk niet op zit te wachten. De laptops van Apple zijn doorgaans behoorlijk prijzig in aanschaf, waardoor het extra zonde zou zijn als deze defect raakt.

Door gebruik te maken van een MacBook Air case kun je er echter heel gemakkelijk voor zorgen dat de kans op schade drastisch afneemt. Zo’n case is namelijk ontworpen om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat de MacBook Air zelf ongedeerd blijft.

Welke case is geschikt voor mijn MacBook Air?

Door de jaren heen zijn er verschillende versies van de MacBook Air verschenen. Zo zijn er twee verschillende inch-formaten verkrijgbaar (11 inch en 13 inch), en zijn er per inch-formaat ook weer verschillende uitvoeringen met afwijkende buitenmaten in omloop. Bij het aanschaffen van een MacBook Air case is het daarom belangrijk om eerst goed te controleren welke versie van de MacBook Air je nu precies hebt. Op die manier voorkom je dat je een MacBook Air case bestelt die niet goed om jouw laptop past.

Hierboven op deze pagina vind je een uitleg over hoe je precies kunt achterhalen welke versie van de MacBook Air je hebt.

Hoe bevestig ik de beschermende case op mijn MacBook Air?

Het is heel belangrijk om een MacBook Air case op de juiste manier op je laptop te bevestigen. Als dit niet op de juiste manier wordt gedaan, dan is het mogelijk dat de case na verloop van tijd van de laptop valt, wat natuurlijk niet bevorderlijk zou zijn voor de bescherming van de MacBook Air. Het bevestigen van MacBook Air cases kan op het eerste gezicht verwarrend lijken, maar is uiteindelijk best goed zelf thuis te doen. Hiervoor kun je onze instructievideo voor het plaatsen van een MacBook Air case raadplegen, zodat je kunt bekijken hoe één van onze medewerkers dit voordoet. Als je de stappen in deze video goed opvolgt, dan weet je zeker dat jouw MacBook Air case een goede bescherming zal bieden.

Ruime keuze binnen het assortiment MacBook Air cases

Binnen het assortiment zijn een heleboel verschillende MacBook Air cases te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit die volledig overeenkomt met jouw persoonlijke voorkeuren is daarom erg groot. We hebben het assortiment met opzet extra breed opgezet, zodat iedereen wel een MacBook Air case kan vinden die helemaal in de smaak valt. We vertellen je hieronder graag meer over de verschillende uitvoeringen waar je uit kunt kiezen.

Een MacBook Air case in jouw lievelingskleur

Op het gebied van kleur is de keuze reuze als je door het assortiment MacBook Air cases scrolt. Zo zijn er verschillende mooie felle kleuren zoals onder anderen rood, blauw, groen, geel en oranje te vinden waarmee je je laptop kunt opvrolijken. Ook zijn er diverse ingetogen kleuren zoals zwart, grijs en transparant te vinden, als je je MacBook Air graag een zakelijke en professionele look wilt geven. Daarnaast zijn er ook verschillende hoezen te vinden met een mooie afbeelding erop, zoals bijvoorbeeld een marmerprint. Voor welke kleur je gaat bepaal je natuurlijk helemaal zelf, want jij bent uiteindelijk degene die de MacBook Air case het vaakst te zien zal krijgen. Ga daarom voor een kleur die goed bij je past en die jij zelf echt mooi vindt.

Houd jij het appeltje in beeld?

Waar de ene MacBook-gebruiker erg gecharmeerd is van het merk-logo van Apple wat op de achterkant van het beeldscherm zit, vindt de andere MacBook-gebruiker het logo maar niks. Bij het uitzoeken van een MacBook Air case kun je daarom kiezen voor een case waar je het appeltje doorheen kunt blijven zien, of je kunt juist kiezen voor een variant die volledig dekkend is waardoor het appeltje niet meer te zien is. Dit verschilt per product en is vaak duidelijk te zien op de productpagina van het betreffende product. Twijfel je of de MacBook Air Case volledig dekkend is of niet? In dat geval kun je het altijd navragen bij onze klantenservice, zodat onze medewerkers het voor je controleren voordat je je bestelling plaatst.